Er injicerbare B12 Safe?

05/28/2013 by admin

Er injicerbare B12 Safe?

Vitamin B12 injektioner kan medføre nogle mindre bivirkninger såsom hjertebanken, hududslæt eller kløe på injektionsstedet. Men samlet set injektioner tilbyder en meget sikker måde at få vitamin ind i blodbanen hurtigt.

Funktioner

B12 er en af de mest vigtige B-vitaminer fordi det vedligeholder nerveceller og holder dem raske. B12 injektioner er sikre og ikke-giftige og har tendens til at arbejde hurtigere end p-piller eller sublinguale form, da kroppen har vanskeligheder absorbere det via en pille.

Sikkerhed

Mens B12 injektioner er sikker, er der dem, der ikke kan tage dem undtagen under en læge pleje. De tager Dilantin, visse kemoterapi narkotika eller H2 blockers som Tagamet, er Pepcid og Zantac ude af stand til at optage B12.

Fordele

Vitamin B12 tilbyder mange fordele, især når det gives som en injektion. Det omfartsveje mave syrer og absorberer direkte ind i blodbanen. Fordele omfatter højere energiniveau, moderat vægttab, og hjælpe med anæmi.

Betydning

Ældre og veganere er de mest modtagelige for B12 mangler da ældre har mindre mave syrer til at absorbere B12 og veganere ikke spiser kød eller mælkeprodukter, der indeholder vitamin.

Overvejelser

Når de overvejer B12 injektioner, er det altid bedst at lade en sundhedspleje udbyder administrere skud. B12 injektioner er intramuskulær, hvilket gør dem sværere at give til dig selv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com