Tuberkuløse Meningitis i børn

07/15/2013 by admin

De fleste mennesker kender tuberkulose, men mange mennesker er uvidende om en tilstand kaldet tuberkuløse meningitis, der kan påvirke børn med tuberkulose. Selvom det er sjældent, det kan være liv truende. Symptomerne vises langsomt, men tegnene er specifikke og mærkbar.

Om

Tuberkuløse meningitis er ualmindelige sygdomme hos børn, men resultaterne fra specifikke betingelser. Det er en alvorlig tilstand og har brug for lægehjælp at undgå langsigtede skader for barnet.

Årsag

Den tilstand, der kaldes tuberkuløse meningitis opstår når bakterier kaldet Mycobacterium tuberculosis angriber hjernen.

Risikofaktorer

Da dette er en sjælden tilstand hos børn, er risikofaktorer let identificerbare. Risikofaktorerne omfatter tuberkulose, alkoholmisbrug, AIDS og enhver anden at kompromittere immun sygdom.

Symptomer

Symptomerne på tuberkuløse meningitis er lig influenzasymptomer, men tegn findes der peger direkte på tuberkuløse meningitis. Disse tegn omfatter beslaglæggelse, at miste bevidstheden, en intens hovedpine og en stiv nakke.

Test

Den mest almindelige måde at teste for tuberkuløse meningitis er at opnå en stikprøve af spinalvæske med en rygmarvsprøve. Nogle gange er en hjerne biopsi eller en tuberkulose hudtest påkrævet.

Behandling og prognose

Når et barn er diagnosticeret med tuberkuløse meningitis, får en alvorlig af lægemidler og steroider for omkring et år. Prognosen for tuberkuløse omfatter hjerneskade, lammelse, anfald og død, hvis venstre ubehandlet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com