Hvordan til at sænke risikoen for våd makuladegeneration

06/27/2013 by admin

Hvordan til at sænke risikoen for våd makuladegeneration

Våd makuladegeneration tegner sig for omkring 10 procent af alle tilfælde, makuladegeneration. Det kan behandles mere end tørre makuladegeneration men kan påvirke dit liv mere pludselig som symptomer forekommer relativt hurtigt giver dig mindre tid til at håndtere ændringerne. Trods risikofaktorer, der er ukontrollabelt som alder og gener der er en række skridt du kan tage våd til at sænke din risiko for at udvikle både makuladegeneration og tør både. Dette trin for trin guide vil vise dig den enkleste af disse måder.

Instruktioner

• Tabe overskydende kropsvægt til at sænke din samlede risiko for at udvikle våd makuladegeneration. Overskydende kropsvægt er faktisk en af de mest betydningsfulde kontrollerbare faktorer, der kan sænke risikoen og forekomsten af våd makuladegeneration. Klinisk forskning har vist, at fedme kan øge din risiko for våd makuladegeneration og andre former for synet tab med 50 procent. Miste disse overskydende pounds for at holde dine risici under kontrol.

• Hvis du vil yderligere lavere risikofaktorer for våd makuladegeneration bør du købe zink kosttilskud fra din lokale sundhedspleje butik eller online forhandler, som de har været vist i medicinsk forskning til at sænke risikoen for at udvikle og forværring makuladegeneration med mere end 25 procent. Hvis supplere ikke du derefter springe dette trin og fokuserer intenst på trin tre.

• Ændre din shopping vaner til at omfatte flere fødevarer, som er rig på zink som mange berigede morgenmadsprodukter, skaldyr og frø. Som tidligere nævnt våd makuladegeneration kan risici reduceres ved indtagelse mere zink i din daglige kost.

• Ligeledes øge mængden af fødevarer i din kost, der indeholder høje niveauer af lutein og Zeaxanthin. Disse findes i mange grønne bladgrøntsager og har været anset for at mindske risikoen for blindhed på grund af våd makuladegeneration med op til 35 procent.

• Våd makuladegeneration er forårsaget af brud blodkar, som dannes i øjet. Forbedre din kondition plan ved at gøre bedre livsstilsvalg som øge dit daglige aktivitetsniveau og begrænse eller eliminere enhver rygevaner, du måtte have. Disse fattige livsstilsvalg negere dine bestræbelser på at sænke risikofaktorer for våd makuladegeneration, som de arbejder for at forringe din arteriel sundhed og resultere i mere hyppige eller sever arteriel bristninger i øjet. Et sundt hjerte-kar-systemet vil opretholde din generelle sundhed og holde din risikofaktorer for makuladegeneration så lavt som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com