Ikke medicinsk måder at behandle syre refluks

07/13/2013 by admin

Også kendt som GERD, acid reflux er en betændelse i spiserøret skyldes gylp af mavesyre. Halsbrand og fordøjelsesbesvær er de mest almindelige symptomer, der påvirker omkring én ud af hver 10 voksne i USA. Den typiske behandling af syre refluks er brugen af medicin, der undertrykker symptomerne i stedet for at kurere tilstanden. De reducerer også saltsyre i maven, hvilket mindsker muligheden for at ordentligt fordøje fødevarer, forårsager flere problemer, herunder øget sandsynligheden for madforgiftning.

Motion

Udøve hjælper med at fremskynde kroppens stofskifte, forbedre fordøjelsen og holde vægten under kontrol, da overvægt kan bidrage til syre refluks symptomer. Gode øvelser til at omfatte gåture, svømning, cykling og skånsomme aerobic. Vent altid mindst 30 minutter efter at have spist for at udøve.

Apple Cider Eddike

Rå æblecider eddike hjælper med at forbedre fordøjelsen ved at sænke pH (mål for surhedsgraden vs alkalinitet) af maven. Tag det cirka 30 minutter før et måltid og de mest koncentreret form muligt. Tage 2-3 tsk før hvert måltid eller som en forebyggende tre gange om dagen. Du kan blande det ind i ca 4 ounce af vand eller tage det selv.

Mad

Flere fødevarer kan hjælpe med at lindre symptomer på halsbrand og fordøjelsesbesvær. Nå for seks til otte mandler og en slurk kold mælk for at dæmpe syren, og gnaske på et æble, gulerødder og et lille stykke rå kartoffel. Du kan tygge en til to fed frisk hvidløg, eller knuse dem og tilføje dem til vand eller juice en gang om dagen. Sluge aldrig dem hele eller du får ikke det maksimale udbytte.

Urter

Ingefær og kamille er to urter, der kan lindre ubehag fra syre refluks. Ingefær har antinausea og anti-inflammatoriske egenskaber, og hjælper maven producerer mere slim som en beskyttende belægning for følsomme væv. Du kan Riv frisk ingefær og kog med det, saft det med friske frugter eller grøntsager eller gøre det til en te ved at hælde kogende vand over et kvartal-størrelse stykke og lagt det i blød i 5-10 minutter; fjerne ingefær og drikke.

Kamille er kendt for sin afslappende egenskaber og lindre betændte membraner i fordøjelseskanalen. Drik som en te et par gange om dagen.

Ting at undgå

Spis små måltider, oftere gennem dagen, i stedet for tre store måltider. Tabe sig, hvis nødvendigt, da overvægt kan lægge øget pres på spiserøret, forværrer symptomerne. Undgå stramtsiddende tøj, og må ikke ligge ned ned i mindst 45 minutter efter at have spist et måltid. Undgå at sove flade ved at hæve hovedet af din seng 6 til 8 inches. Undgå koffein og alkoholholdige drikkevarer, og rygestop.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com