Øvelser for forstrækning Tendinitis

07/20/2013 by admin

Forstrækning tendinitis resultater fra små tårer i Forstrækning skade, overanstrengelse eller alderdom. De fleste tilfælde af forstrækning tendinitis heler inden for fire til seks uger uden brug af kirurgi eller medicinsk intervention, så længe patienten undlader alle unødvendige fysisk aktivitet, der øger smerten. Der er dog nogle at-home øvelser, der kan styrke senen og forkorte restitutionstid.

Første 72 timer

I de første tre dage efter en forstrækning senen skade er det bedst at afholde sig fra motion og fokusere på glasur, komprimere, opløftende og hvile fra smertefulde aktiviteter. Forsøger at starte en øvelsesprogram for tidligt efter skade kan resultere i kronisk tendinitis. Anti-inflammatoriske medicin kan også hjælpe med at fremskynde restitutionstid.

Forstrækning øvelser

Efter den indledende 72 timers periode er udløbet, det er generelt betragtes som sikkert at begynde en forstrækning strække og styrke program. Personer skal dog huske at undgå kører, sport og andre aktiviteter, der lægge stort pres på senen i mindst fire til seks uger.

Øvelser for forstrækning tendinitis er let og kræver ikke for meget motionsudstyr. De følgende øvelser kan hjælpe med at styrke senen og fremskynde inddrivelse tid:

--Forstrækning stående strækning: med din fod på en stol, lean fremad med din ryg og knæ lige indtil du føler en mild til moderat strækning i dit knæ eller bagsiden af låret. Hold strækning for 15 til 20 sekunder og Gentag fire gange, skifte ben når du er færdig. Et alternativ til forstrækning stretch er at bøje knæet lidt hvis at holde knæet lige er for smertefuldt.

--Forstrækning sidder strækning: Lean fremad med det ene ben foran dig. Prøv at røre dine tæer og holde knæ og tilbage så lige som muligt. Hold strække 15 til 20 sekunder og Gentag fire gange. Alternative ben når du er færdig.

--Fiberskade krøller. For at udføre den fiberskade krøller, skal du bruge en modstand band. Liggende fladt på maven, wrap modstand bandet omkring din ankel og med hænderne bag dig tilbage, gradvist Bøj dit knæ mod din ryg. Gentag 10-20 gange, vekslende ben.

Hvis stræk hver bliver smertefuld eller ubehagelig, stop omgående at undgå yderligere skærpende senen.

Advarsel

Hvis du oplever alvorlige smerter, der ikke er lindres med smertestillende medicin og glasur, bør du konsultere din læge for at finde ud af hvis cortisol injektioner eller endda kirurgi er nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com