Drikkevand & hud rynker

01/05/2014 by admin

Drikkevand er en meget vigtig del af enhver kost. Bo godt hydreret kan bekæmpe træthed, hovedpine og rygsmerter og kan hjælpe dig med at tabe. Drikke masser af vand også holder huden hydreret og reducerer rynker i og uden for kroppen.

Betydning

Vand nærer og fugter kroppen og huden. Hydreret hud ser mere strålende og yngre fordi vand plumps op hver celle i hud og krop.

Dehydrering

Huden sweats for at køle kroppen. I dehydrering, kan vandreserver i huden blive brugt op. Dehydrering er den vigtigste årsag til tør hud. Det bidrager også direkte til rynker, da den faldt fugt fører til sveske-lignende hud.

Hud reparation

Når vandet ikke er erstattet i kroppen fra dens kerne omsætning base (indre celler), vil huden ikke kunne reparere sig selv. Dehydreret celler vil dukke op over hele kroppen og vises på huden forårsager rynker.

Eksponering

Eksponering for solen og vinden er meget tørring. Disse elementer forøge tab af fugt og vand, og direkte fører til rynker på huden.

Tone

Tilstrækkelig fugt vil gavne hele kroppen ved at give det en tonet og sundt udseende. En tonet krop er strammere og ikke så tilbøjelige til udseendet af rynker.

Urenheder

Vand hjælper slippe og skylle kroppen af urenheder, der kan bidrage til ældning og beskadigede og rynket hud. Huden har brug for næringsstoffer til at holde smidig. Vand og de fordele og næringsstoffer, det giver spiller en stor rolle i at holde rynket hud i skak.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com