Retninger for at bruge udsending Invacare forstøver

01/24/2014 by admin

Udsending Nebulizer Invacare instruktioner viser, hvordan man kan sætte nebulizer at bruge. Sikkerhedsinstrukser er vigtigt for begyndere og ekspert ens. Instruktioner for at samle forstøver er også inkluderet, samt en række korte instruktioner til rengøring af forstøver.

Instruktioner

• Anbring forstøver på en plan overflade, der er tydeligt af vragrester og giver mulighed for tilstrækkelig luft flow. I venstre side af maskinen, når de står i håndtaget, er et rum, der åbnes. Find lip på kanten af dette rum, så trække det lidt mens løftes så det frigiver og åbner. Fjern slangen og to talerør delene.

• Træk ledningen og stik i en forstøver. (Ledningen er gemt på den bageste hjørne, håndtaget.)

• Krog op nebulizer tube. Find kompressor air outlet, en lille metal rør stikker ud af en afsats inde rum til højre, mod midten af enheden. Skub slangen over luft outlet rør, ved hjælp af en screwing handling, indtil slangen er sikkert fastgjort. Fastgør anden enden til et rør på undersiden af nebulizer håndtag, der skruer på nebulizer mundstykket. Tænd maskinen ved at trykke på Skift under outlet luftslange (i rummet). Kør maskinen et stykke tid at varme det op.

• Sluk maskinen. Bruger de dropper, der fulgte med medicinen, drop den foreskrevne mængde ind i håndtaget. Fra dette punkt på brug håndtaget til at forblive oprejst. Vedhæfte mundstykket.

• Tænd maskinen og placere mundstykket mellem tænderne. Luk dine læber omkring mundstykket. Med maskinen på, Begynd at tage langsomme, dybe indåndinger. Hold hvert åndedrag i ti sekunder ad gangen, så medicinen har tid til at slå sig ned i dine lunger, før du udånder langsomt gennem mundstykket. Behandlingstiden er mellem 7 og 9 minutter, selv om denne gang kan variere efter læge anbefalinger.

• Undersøge alle maskindele hver gang og rengøres dagligt med varmt vand og opvaskemiddel. Skyl slange og talerør i varmt vand, og derefter sætte delene ind i en skål med eddike i 30 minutter. Sørg for at luftbobler ikke forhindrer kontakt med rengøring løsning og alle dele rengøres indefra og ud. Skyl igen i varmt vand og lad tørre.

Tips & advarsler

  • Fabrikanten foreslår, at have en ekstra forstøver. Dette betragtes som en "engangs" forstøver designet til sidste et år, hvis det er RCI 192D model eller kun 30 dage hvis det er RCI192 modellen. Følg eventuelle instruktioner, der gives af din læge eller forstøver forhandler for pleje og rengøring.
  • Ikke forlade denne enhed tilsluttet eller fungere det i nærheden af vand. Afmonterer enheden for at rense den og ikke fugte elektriske dele eller betjene enheden våd. Lad ikke denne enhed uden opsyn af eller med børn eller folk ikke i stand til sikker og korrekt drift som medicinsk udstyr. Aldrig sove med denne enhed, der kører. Ikke tage maskinen fra hinanden. Betjen ikke enheden, hvis den er beskadiget. Brug kun som anvist og af recept. Betjen ikke denne enhed forringet. Indsæt ikke nogen fremmedlegeme i maskinen. Undlad at betjene denne enhed i et brandfarligt miljø (herunder ilt, benzin og aerosoler) eller forsøge at smøre denne enhed. Brug enheden med rene filtre. Gemme forstøver i et rent, tørt sted og ikke tillader fugt at forblive på/i forstøver efter brug. Ren nebulizer dele hver 30 dage.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com