Hårde Hat skik på stilladser

05/29/2014 by admin

Hårde Hat skik på stilladser

Iført en hjelm, når du arbejder på et stillads er en god idé at undgå alvorlige eller endog fatale skade. Faktisk vil ordentlig slid bidrage til et sikrere arbejdsmiljø for alle på jobbet. Men det er endnu mere end bare en god idé; i USA, er det loven, og i Det Forenede Kongerige, hoved beskyttelse er påkrævet på alle byggepladsen.

OSHA retningslinjer

At tage forholdsregler og være opmærksom på alle er tidspunkter gode måder at undgå skade på jobbet, især på stilladser. Ifølge retningslinjerne af Occupational Safety and Health Administration, er hardhats forpligtet til at beskytte medarbejdere "når materiale bliver håndteret på hovedet niveau, når medarbejderen er bøjning eller skæve mellem stillads medlemmer, til at beskytte mod skade eller glider og falder eller under rejse omkring byggepladsen hvor findes en række potentielt farlige situationer."

På og omkring stilladser

Helst en arbejder skal klatre for at arbejde i enhver højde over jorden--især på stilladser, som kan være ganske høj og kan være ustabile--såret risikoen for at blive stigninger. Hårde hatte bør også bæres, når man arbejder under stilladser, eller når der er en mulighed for at blive ramt.

Kilder til skade

Selv om ikke alle personskader kan forventes og undgået, hjælpe forholdsregler. Én fælles type af skade i hovedet på stilladser opstår, når den hårde hat tilføjer uvant højde for bæreren. Kilder af hovedskader omfatter lav overhead frihøjde og faldende vragrester, redskaber eller byggematerialer. Andre muligheder omfatter en arbejdstager, der falder på en anden arbejdstageren eller arbejdstageren falder ud af stilladser.

Yderligere taterne

Ud over risikoen for personskade eller død er truslen om jobtab eller endda en job lukning. OSHA kan pålægge tunge bøder, når medarbejdere eller arbejdsgivere overtræder reglerne, hvis disse overtrædelser øger risikoen for alvorlig personskade eller død. Individuelle bøder kan opkræves mod hver arbejdstager fundet for at være i strid med retningslinjerne hårde hat på en arbejdsstedet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com