Definition af en Crash vogn

06/09/2014 by admin

Definition af en Crash vogn

En crash vogn er en med hjul vogn med skuffer fyldt med medicinske forsyninger, der anvendes i nødsituationer udenfor en skadestue. De er oftest bruges til at hjælpe medicinsk personale hurtigt reagere på mennesker, der har gået ind i hjertestop, som ofte omtales som patienten at have "styrtede," ifølge den frie ordbog hjemmeside.

Steder

Crash vogne bruges på hospitaler, klinikker og plejehjem samt ambulancer og andre udrykningskøretøjer. Crash vogne kan bruges hvor som helst, det medicinske personale arbejder.

Enheder

Medicinsk udstyr på crash vogne kan omfatte hjertedefibrillatorer, cardiac skærme, ilt masker, ilt tanke, blodtryk manchetter og stetoskoper.

Narkotika

Mange lægemidler er holdt i skuffer i en crash vogn, herunder insulin, adrenalin, Benadryl, nitroglycerin, og forskellige anæstetika og smertestillende medicin.

Diverse genstande

Andre elementer er nødvendige på crash vogne omfatter handsker, sprøjter, bandager, medicinsk tape, alkohol podninger, svampe og tourniquets.

Organisation

At sikre crash vogne er fuldt lager og pænt organiseret er vigtigt at spare minutter eller endda sekunder, der er afgørende for at redde liv i en nødsituation. Medicinsk personale brug kontrollister for at sikre at hver vare er på sin rette plads efter hver gang det bruges.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com