Hvad er fordelene ved at tage Imedeen?

06/02/2014 by admin

Mange hudbehandlinger på markedet fokus på eksterne behandlinger, ved hjælp af cremer og salver. Imedeen tager en anden tilgang. Tabletterne tages en gang om dagen giver næringsstoffer og antioxidanter, der hævdes at forbedre hudens tilstand. Disse næringsstoffer er designet til at påvirke alle områder af huden, forbedrer betingelse indefra og ud.

Antioxidanter

Imedeen tabletter indeholder flere ingredienser, der er naturlige antioxidanter. Disse antioxidanter, herunder druemost frø ekstrakt, kan hjælpe celler modstå skader. Dette kan hjælpe huden forblive raske.

C-vitamin

Imedeen også indeholder en betydelig mængde af c-Vitamin. Ud over at være en antioxidant, dette vitamin hjælper huden til at helbrede korrekt, og kan hjælpe med at reducere forekomsten af aldring.

Fugt niveauer

En undersøgelse foretaget af analysefirmaet Thomas J. Stephens og medarbejdere viser, at over tid, Imedeen kan hjælpe fugter huden og fastholde fugt niveauer. Dette aids i at holde hud sund.

Huden tæthed

Producenten af Imedeen hævder, at gentagen brug kan tone huden og forbedre hud tæthed, som minimerer overflade rynker. Forskning i disse effekter er stadig i gang.

Solbeskyttelse

Imedeen indeholder lycopen, et stof, der kan hjælpe med at beskytte huden mod virkningerne af solen. Dette hjælper huden celler modstå ældning forårsaget af langvarig udsættelse for solen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com