Øjenskyl Station standarder

05/21/2014 by admin

Øjenskyl Station standarder

Nogle miljøer kan kræve brug af øjet briller som en forebyggende foranstaltning til beskyttelse af øjne, men ulykker kan der kræver behovet for øjet vask stationer. Hvis et anlæg er ætsende, skal øje vask station være tilgængelige på webstedet. Øje vask station giver eye sikkerhed ved udskylning dine øjne, når kemikalier introduceres ved et uheld.

ANSI-standarder

American National Standards Institute, eller ANSI, har gennemført særlige retningslinjer om sikkerhed for arbejdstagere, der har kontakt med ætsende materialer. Enhver øje håndvask station skal arbejde i overensstemmelse hermed, har konsekvent vandtryk, fastholdes og være i umiddelbar nærhed af arbejdstagere. Et øje station kan blive blokeret af enhver obstruktion, som en dør.

OSHA standarder

Ifølge initiativ 1910.151(c) af den amerikanske afdeling af Labor Occupational Safety & Health Administration, skal stationer være tilgængelige i arbejdsområder giver en arbejdstager adgang til straks vaske hans øjne. Enhver øje station skal være inden for en 10-sekunders nærhed til arbejdstagere og bør fastholde vand nok til at være i stand til at skylle en arbejders øjne i mindst 15 minutter. Men mere ætsende materiale er (såsom syre), jo tættere en station bør være at arbejdstagere.

Station krav

Øjet vask stationer skal have ventiler, der opererer inden for et sekund eller derunder. Ventilerne skal kunne operere frit, hvilket betyder, at en arbejdstager ikke behøver at bruge hendes hænder, når de opererer øje vask station. Arbejderens hænder bør frit kunne skylle øjnene ud. Enhver øje vask station skal være på samme etage som enhver farligt materiale folk arbejder med.

Uddannelse & Support

En medarbejder, der arbejder med ætsende materialer bør modtage uddannelse i korrekt brug af øjet vask stationer i tilfælde af en ulykke. Øjet vask stationer afprøves mindst ugentligt for at sikre, at stationerne fungerer korrekt. Øjet vask stationer skal også kontrolleres årligt for at sikre, at de opfylder standarderne for ANSI.

Vandkilde

Øje vask station bør opretholde en temperatur på mindst 60 grader Fahrenheit. Vandtemperaturer bør ikke overstige 100 grader Fahrenheit. Øjet saltvand skylning løsninger kan bruges i øje vask station også. Øjet saltopløsninger indeholder bufferet saltvand, der har den samme pH balance i dit øje, rapporter Safety.com med Lab. Øjet saltopløsninger også indeholder konserveringsmidler, som kan forhindre udviklingen af bakteriel vækst i øjet. Benyttes almindelig postevand, skal vandet ændres på stationen hver uge for at forhindre vækst af bakterier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com