Ankel smerter øvelser

03/16/2010 by admin

Ankel smerter øvelser

Lider af ankel smerter kan stå i vejen for leve et aktivt liv. Du bør ikke hoppe ind i alvorlige udøvelse af det samme. Hvis du skal træne med ankel smerter, undgå løb, jogging og løbebånd, som disse aktiviteter smække din ankel gentagne gange. Der er flere øvelser du kan gøre for at stabilisere og rehabilitere din fælles.

Strækker sig

Efter en ankelskade er det vigtigt at begynde at gøre strækøvelser, så snart din læge godkender aktivitet. Du kan gøre enkle øvelser hjemme som peger tæerne og holde i 10 sekunder før frigivelse (og gentage omkring 10 gange). Derudover kan du flex tæerne og holde i 10 sekunder (Gentag omkring 10 gange). Yderligere vifte af bevægelse, rulle din fod indad og hold for 10 sekunder samt rullende det udad. Hvis din læge anbefaler, kan du også tilføje modstand bands for at udvide din styrke og vifte af bevægelse.

Stå på tæerne

Start med fødderne fladt på gulvet og langsomt rulle op til boldene af dine fødder. Hold i ca 15-20 sekunder og derefter vende tilbage til din oprindelige holdning. Gentag fem gange, men det er vigtigt at du holder op hvis du føler ubehag.

Stå på hælene

Med dine fødder fladt på gulvet, roll din vægt bagud på hælene. Hold denne stilling i 15 til 20 sekunder før han vendte tilbage til din oprindelige holdning. Gentag fem gange, stoppe hvis du føler ubehag.

Cyklen ridning

Som din ankel begynder at hæl, kan du begynde en øvelse regime starter med en cykel til dit hjerte-kar-øvelse. Den cirkulære bevægelse af pedalerne bør ikke forværre din ankel og vil faktisk bidrage til at styrke det. Starter ved ridning en stationær eller en almindelig cykel i 10 minutter og øge som du føler stærkere.

Streghthen

Stå med dine fødder skulder bredde fra hinanden og dine sårede ankel ud for væggen. Tage din sårede ankel og tryk mod væggen. Hold i tre til fem sekunder og slip. Gentag 10-20 gange. Som du føler stærkere, binde en elastisk spænding band til en tung genstand (f.eks. din seng) og Placér din fod inde i det. Trække væk fra sengen med foden at gøre bandet stramt. Gentag omkring 10 til 20 gange.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com