Sådan Care for mindre forbrændinger derhjemme

10/13/2016 by admin

Sådan Care for mindre forbrændinger derhjemme

En brænde kan være meget ubehageligt. Men nogle forbrændinger kan behandles ved dig selv, hvis de er mindre forbrændinger. Læser denne artikel vil lære dig hvordan man passer mindre forbrændinger derhjemme.

Instruktioner

• Opstille koldt vand over en brænde. Køligt vand er godt for mere end bare drikke. Når du har en brænde, koldt vand (ikke koldt) hen over området af brænde eller suge det i koldt vand for om 5 eller 10 minutter. Når du kører koldt vand over en brænde, det bidrager til at mindske smerter og hævelse af tegning varme væk fra området af huden påvirkes af brænde. Hvis du har spørgsmål kræver bistand til behandling af dit brænde, bør du ringe 911 og søge rådgivning fra uddannede fagfolk.

• Anvende antibiotika og tage smertestillende, hvis nødvendigt. Efter behandling af det forbrændte område med koldt vand skal du enten anvende Aloe Vera eller en antibiotisk salve (enten over counter eller recept hvis du har det) og dække brænde med ren, tør gaze indpakning. Anvende antibiotika og frisk indpakning til brænde, efter at du har behandlet det med koldt vand hjælper med at reducere enhver smerte eller infektion, som kan komme efter brænde. Hvis du har uudholdelige smerter efter en brænde, tage Tylenol til at hjælpe dig med at lindre smerter.

• Være opmærksom på ting, du ikke bør gøre efter en afbrænde. Nogle mennesker, når de har været brændt, er ofte i et anfald af panik og ondt og gøre den første ting, der kommer til at tænke. Nogle gange, gør hvad kommer til at tænke er ikke ligefrem den bedste ting at gøre. Du bør altid behandle en brænde med koldt vand først og undgå at gøre disse ting direkte efter en brænde: ikke brast enhver blister, der kan form (dette kan forårsage infektion), gælder ikke antibiotika mayonnaise direkte efter en brænde (dette fælder varmen inde brænde) og ikke anvende is til en brænde på alle (dette kan forårsage forfrysninger). Husk, at du bør aldrig forsøge at behandle alvorlige forbrændinger på egen hånd; Derfor, du skal bruge din bedste dommen beslutter eller ej til alert alarmtjenester vedrørende dit brænde.

Tips & advarsler

  • Husk, 2 eller 3. grad forbrændinger ikke kan behandles på deres egen, fordi der kan være skader i huden og disse skader behov for at blive passet på et hospital.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com