Hvordan at få en flad mave i en kvinde

03/25/2010 by admin

Hvordan at få en flad mave i en kvinde

Uanset hvor mange crunches du gøre i håb om at få en flad mave, vil du ikke være vellykket, fordi det fedtlag, der skjuler din mave vil altid være i vejen. Du er nødt til at reducere din mave fedt med held arbejde hen imod at flad mave. Bortset fra Fedtsugning er spot reducere fedt ikke muligt. Du bliver nødt til at reducere din allover kropsfedt for at sænke fedt i din mave område. Vedtagelse af sunde spisevaner og regelmæssig motion er en god måde at starte.

Instruktioner

• Øge mængden af gange, at du spiser dagligt, men forbruge mindre måltider. Planlægge måltider tre timer fra hinanden og spise fem til seks gange om dagen for at holde dit stofskifte kører og brændende fedt.

• Smide alle opfedning, usunde fødevarer i papirkurven at undgå fristelsen og lager op på sund mad såsom brune ris, hele korn brød, magre proteiner, olivenolie, kylling, fisk, æggehvider og frugter og grøntsager.

• Nyd din mad ved at tygge grundigt og spise langsomt, fordi det tager din hjerne 20 minutter før det advarer dig, at du er fuld.

• Drik vand at bo hydreret. Ifølge den alle kvinder tale hjemmeside fører dehydrering til ukorrekt funktion af leveren og en mindre effektiv fedtforbrænding proces.

• Sip varm grøn te, som menes at ophøje stofskiftet og fremme fedt brænde på samme tid, da det tilføjer til din hydrering.

• Overvåge dit natrium indtag til mindre end 2.000 mg dagligt at forhindre oppustethed og fastholde overskydende vand.

• Tag en regelmæssig hjerte-kar-workout rutine, tre dage om ugen. Køre, gå rask, svømme eller ride en cykel til at øge hjertefrekvensen og forbrænde fedt. Udfordre din krop ved at ikke stikke med blot én form for motion. Undersøge aerobic eller træne med en kammerat for ekstra motivation.

• Lift vægte at opbygge muskelvæv, som accelererer fedt brænde. Træn alle muskler i kroppen for all-over toning og fedttab. Træne med vægte to til tre gange om ugen med en dag i mellem træning for resten.

• Træn din mave tre dage i ugen og tillade en hviledag mellem hvert træningspas. Målrette lavere mave ved at gøre ombytte knase og ben elevatorer. Arbejde obliques ved at udføre side bøjninger og albue-til-knæ crunches, og indarbejde crunches og sit-ups for øvre abdominal uddannelse.

• Udføre mave vakuum motion hver gang, og hvor nogensinde du kan. Denne øvelse er målrettet mod de tværgående mavemuskler, der fungerer som et korset i taljen. Mens du sidder eller står oprejst, ånder ud al luft i lungerne og suge i din mave. Foregive, at bellybutton er bliver trukket mod din ryg. Hold sammentrækning i maven for, så længe du kan, mens vejrtrækning normalt. Slip det og gentage det så ofte som du er komfortabel med.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com