Komplikationer af snorken

03/29/2010 by admin

Komplikationer af snorken

Snorken er et problem for mange mennesker. Da det sker, mens du sover, kan det ikke være synlige, når problemet begynder. Der er imidlertid en god chance for du vil finde ud af det til sidst fordi du vil sandsynligvis opleve en af bivirkningerne af denne fælles begivenhed. Selv om det ikke måske synes som et stort problem, er der en række komplikationer, der måtte opstå fra snorken hvis det bliver en fast del af dit liv.

Træthed

Et tegn, du kan opleve sædvanlige snorken er træthed i løbet af dagen. Din krop modtager ikke den korrekte mængde ilt på grund af den begrænsede luftstrømmen forårsaget af snorken. Dette vil føre til utilstrækkelig hvile i din krop.

Søvnighed i løbet af dagen er en komplikation af snorken, der kan påvirke arbejdsindsats, dit samlede humør og velvære, og kan føre til andre resterende bivirkninger såsom øget chancen for at falde i søvn ved rattet og har en ulykkelig hændelse, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. Sidstnævnte kan være til fare for dig og andre så godt.

Problemer i parforholdet

For det første vil du høre om din snorken problem er ofte fra en anden. Det kunne være din ægtefælle, særlige nogen, roommate eller et familiemedlem. Tilbagevendende anfald af overdreven snorken kan føre til problemer i dine relationer. Du kan føle defensive om klager og dem omkring dig kan blive irriteret med dig, fordi du holder dem op om natten. Ubehageligheder faktoren kunne ske uden at den anden person nogensinde at sige et ord om det.

Hjerte-kar-komplikationer

En af de mest alvorlige komplikationer forbundet med kronisk snorken er de langsigtede sundhedsvirkninger. Hvis snorken er alvorlige nok, at du stopper vejrtrækning i korte perioder om natten, kan det være, at du har en tilstand kendt som obstruktiv søvnapnø.

Ifølge Health.com, kan søvnapnø øge risikoen for hjerteanfald og død med 30 procent over en femårig periode. Årsagen til denne komplikation er afbrydelse af ilt til lungerne midt om natten. Kroppens reaktion på den pludselige mangel på luft forårsager strømmen af blod til hjertet til at bremse. Kombineret med kamp eller flugt reaktionen på cutoff af ilt, som hvis du var ved at drukne, bærer kroppen ud hjertet langsomt ved at hæve blodtrykket.

Ondt i halsen

I forhold til andre potentielle problemer som følge af snorken, kan ondt i halsen ikke virke som en stor bekymring. Dog kan vågne op med en rå halsen i at sove med munden åben indikere en manglende evne til at trække vejret normalt gennem næsen. Denne hurtig varsling vil tillade dig at se en læge og fastslå årsagen før mere alvorlige komplikationer ske.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com