Hvordan til at tale med din læge om handicap

03/03/2010 by admin

Hvordan til at tale med din læge om handicap

Handicap er ikke bare et juridisk spørgsmål, men også en medico-social. Når en arbejdstager bliver såret eller syg og er i stand til at arbejde så han har til at give en form for medicinsk bevis for sin arbejdsgiver. Læger har ansvar for at evaluere sådanne patienter og verificere, hvis deres symptomer kan begrænse dem i at fuldføre de jobkrav. Tale med din læge om handicap er en relativt enkel proces, der kan afsluttes i et par trin.

Instruktioner

• Introducere dig selv til lægen. Begynder ved at beskrive hvad din primære medicinsk klage er og associerede symptomer du kan have. Beskrive den kronologiske række hændelser indtruffet og grad af alvorlighed.

• Beskrive hvordan din klage eller et problem, der er negativt påvirker dine personlige og arbejde liv. Endvidere, hvis dine symptomer sænke din produktivitet på arbejde eller hvis du ikke kan udføre de nødvendige opgaver, lade din læge vide. For eksempel, er en bygningsarbejder, der lider en rygskade usandsynligt, at være i stand til at arbejde på sin base niveau.

• Drøfte med din læge, hvis din invaliderende problem er kronisk. Forklare, hvordan det har forhindret dig i at fuldføre din daglige aktiviteter. Det er også nyttigt at give nogen dokumentation fra andre læger med hvem du har arbejdet, fordi det hjælper lægen få et klarere billede af dit handicap sværhedsgraden.

• Besvare lægens spørgsmål sandfærdigt og til bedst af din viden. Tillade ham at undersøge dig for alle unormale fysiske resultater. Også tillade lægen til at udføre billeddiagnostiske undersøgelser for at bekræfte tilstedeværelsen af en invaliderende tilstand.

• Tale med din læge om at få et brev af handicap kan du give til din arbejdsgiver. Dette vil tjene som en bekræftelse på at du har en tilstand, der forhindrer dig i at udføre dit arbejde opgaver.

• Spørg hvis lægen kan udfylde en handicap formular du kan give dit forsikringsselskab eller union. Dette vil tjene som et dokument, du kan bruge til at få refunderet hvis du ikke er i stand til at udføre enhver form for arbejde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com