Human Growth Hormone risici

01/03/2013 by admin

Humant væksthormon (HGH) er lavet i hypofysen. Det er ansvarlig for udvikling af muskler og knogler. Det kan injiceres i kroppen til at fremme hudforyngelse, muskelvækst og knogle styrke. HGH er berygtet i de seneste år på grund af antallet af professionelle sportsfolk, der har misbrugt det i et forsøg på at få en konkurrencefordel. HGH kan producere alvorlige bivirkninger og bør ikke anvendes uden lægeligt tilsyn.

Kræftrisiko

Fordi det fremmer alle typer af cellevækst, herunder unormal cellevækst, en af de største risici ved at bruge HGH er udviklingen af kræft (Se nedenstående ressourcer).

Hjertesygdomme risiko

HGH kan unormalt forstørre organer i kroppen, især hjertet, resulterer i hjerte betingelser, uregelmæssig hjerterytme og øget risiko for hjertestop.

Seksuel funktionssvigt

Mænd tager HGH kan mærke en markant nedgang i deres seksuelle præstationer og genital størrelse. Men denne skade er ikke permanent og vil korrigere sig selv en gang injektioner stop.

Knogle Deformation

Akromegali, deformation og misforhold i knogler i ansigt og hænder, kan permanent fordreje en persons fysiske funktioner.

Slagtilfælde risiko

Der er en øget risiko for slagtilfælde hos personer, der misbruger HGH på grund af kompromitteret hjertefunktion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com