Medicinske fordele af terapeutisk kloning

02/04/2013 by admin

Medicinske fordele af terapeutisk kloning

Terapeutisk kloning er en gren af regenerativ medicin, der har specialiseret sig i fremstilling af menneskelige væv og orgel materialer. Denne teknologi kombinerer principperne for cellebiologi, teknik og materiale fremstillingsmetoder for at udvikle alternative behandlingsmuligheder inden for det medicinske område. Forskning udvikling hold fordele for transplantation modtagere, forbedrede behandlingsmuligheder og en bedre forståelse af genetiske systemer og funktioner.

Terapeutisk kloning

Terapeutisk kloning teknologi er et speciale område, der gør brug af genetisk materiale til "vokser", menneskeligt væv og organer. DNA materialer er til stede inde hver celle i kroppen og indeholder tegninger nødvendige for at fremstille kopier af det originale materiale. Terapeutisk kloning metoder kapitalisere på de regenerative kapacitet iboende i hver celle. Ved anvendelse af embryonale ovum containere, kan enhver type celler dyrket og høstet til en masse af celler og væv.

Funktion

Den terapeutiske kloning teknik bruger en kvindelig ægget til at høste stamceller fra embryoner. Denne procedure gør brug af kasseret ovum celler, der skyldes mislykkedes frugtbarhed forsøg, så ingen reelle embryoner bliver destrueret. Kloningsprocessen indebærer at fjerne de oprindelige DNA materiale fra cellen ægcelle og indsprøjte det med donor DNA celle materialer. Cellen ægcelle er derefter elektrisk stimuleret, som forårsager den normale embryonale vækstproces til at begynde. En før embryo form begynder at vokse inde i ægget forårsager stamcellelinjer til form. De nye stamcellelinjer er derefter fjernes og placeres under forhold, der giver mulighed for yderligere vækst. Forskerne derefter indlede bestemte vækstfaktorer i de celler, der forårsager dem til at vokse ind i bestemte vævstyper.

Pluripotente celletyper

De embryonale cellelinjer produceret af terapeutisk kloning processen er en af de vigtigste fordele fra proceduren. Embryonale stamceller linier er klassificeret som "udifferentierede" på grund af deres evne til at udvikle sig til enhver celletype i kroppen. Udifferentierede celler betragtes som "pluripotente" i deres evne til at blive omdannet inden for terapeutisk kloning processen. I realiteten er klonede materialer genetisk manipuleret til at vokse ind i specificerede celletyper. Denne funktion gør det muligt at høste nogen antallet og typen af væv eller organ formationer.

Orgel transplantation alternativ

En anden fordel fra terapeutisk kloning ligger i dets potentiale til at levere orgel transplanterede med kompatible orgel væv i tide. Instituttets nationale nyre rapporter om så mange som 95.000 transplant kandidater har brug for en organtransplantation i USA hvert år. Mulighed for at fremstille og gemme orgel materialer høj grad øger deres tilgængelighed for personer, der kræver øjeblikkelig pleje. Derudover kan celle materialer udvindes fra patienten. dermed mindske risikoen for væv-organafstødning ses ofte i transplant tilfælde.

Forskningspotentiale

Mange sygdomme som hjertesygdomme, diabetes og kræft indebære uigenkaldelig celle degeneration, der forlader kroppen i en svækket tilstand. Fremtidige planer for terapeutisk kloning indebærer udvikle regenerativ celle formationer, der kan bruges til at vende skader, der skyldes degenerative betingelser. Patient-specifikke stamcelleterapier arbejder mod fremstilling nødvendige udskiftning væv, der er skræddersyet til en patients kropskemi og medicinsk behov. Behandlingsmetoder indebærer indsprøjtning klonede stamcelle materialer i patienten. Celle materialer ville så arbejde for at regenerere områder i kroppen hvor skadede væv er til stede.

Etiske spørgsmål

Som af endnu, amerikanske samfund fortsat er i modstrid med hensyn til de etiske praksis involveret i terapeutisk kloning. Konservative kristne grupper holder fast til forestillingen om, at livet begynder ved undfangelsen uanset om embryo eller før embryo materialer er omtvistet. I realiteten, udgør fjernelse af DNA materiale fra en ægcelle mord ud fra dette synspunkt. Liberale grupper har tendens til at betragte embryoet som en samling af celler, DNA, og ikke mennesker for at have menneskerettighederne. Andre perspektiver holde en mellemvej, der respekterer det menneskelige potentiale inden for et foster; men spørgsmålet om rettigheder ikke spiller ind indtil et vist punkt i fostrets udviklingsproces.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com