Hvordan virker Biotin arbejde?

09/17/2016 by admin

Væsentlige

Biotin er en af B-vitaminerne. Det går også under navnene B7 og Vitamin H. Biotin er et vandopløseligt vitamin, der ikke få lagret i kroppen som fedtopløselige vitaminer. Så i rækkefølge at arbejde effektivt, skal det tages regelmæssigt, fordi det er hele tiden tabt med vandladning.

Opdeling

Energi er meget vigtig for daglige funktioner skal udføres på optimale niveauer. Én ting at biotin er for at hjælpe denne proces langs er nedbryde fedt, protein og kulhydrater. Dette skaber brugbar energi og mindsker chancerne for træthed.

Hår

Hårtab kan forekomme hos både mænd og kvinder. Biotin bruges ofte af sig selv og sammen med andre vitamin blandinger til aftagende hår tab oparbejde og holde håret sundere. Den eneste fangst er det hjælper kun når biotinmangel er den underliggende årsag til hårtab.

Blodsukker

Sukkersyge er en tilstand karakteriseret ved bugspytkirtlen ikke frigive insulin korrekt. Dette fører til sporadisk dips og dale i blodsukkeret. Biotin forbedrer kroppens evne til at frigive insulin reaktion på forhøjet blodsukker. Det aids også leveren i forarbejdning glukose, som gør insulinresistens mindre alvorlige.

Graviditet

Når kvinder er gravide, går de igennem en række kropslige ændringer. En af dem er, at biotin bliver brudt og bruges meget mere hurtigt, hvilket kan føre til fosterskader. I dette tilfælde supplerer de med det i Prænatal vitaminer eller B-kompleks vitaminer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com