Hvordan man laver ionisk Detox bad

01/30/2013 by admin

Hvordan man laver ionisk Detox bad

Ionisk detox fodbad er typisk dyre maskiner, og etiketten "detox" er noget misvisende. Selvom næsten alle behandlinger mærket "alternative" ofte får kritiseret blindt simpelthen fordi strategien ikke stemmer overens med metoden status quo, ionisk detox bade synes at fortjener stormløb af vantro og debunking forsøg. Fodbade er ikke noget nyt, og er heller ikke elektrolyse. Videnskabelige eksperter skolet i kemi siger det er elektrolyse, der forårsager den vand misfarvning af disse maskiner producerer. Fortalere for disse maskiner sige "toksiner" optages af ionisering af vandet, forårsager farveændringerne. I virkeligheden kan det være mere afslappende og beroligende at bruge disse maskiner end terapeutiske, men hvis du er en troende kan du foretage en på dit eget for en brøkdel af omkostningerne ved en fancy, top-of-the-line model.

Instruktioner

• Fastgør din krokodillenæb til to længder af ledning 2 til 3 fod lange. Ledningen skal være den type, der nemt opdeler ned i midten. Strimler væk en god halv-tomme eller flere i hver ende af ledningen med din bidetang. Kun trække fra hinanden tråde omkring 3 inches af en side i to for klip kan vedhæftes. Fast secure clips til de nøgne metal tråde i ledningen og wrap klippet slutter med elektrisk tape.

• Tage den andre flosset ende af ledningen, der ikke er trukket fra hinanden og pak det omkring spidsen af din ske eller gaffel håndtag. En solid wire ende går til hver ske eller gaffel håndtag. Wrap håndtagene stramt i elektrisk tape. Dette vil holde vand fra korrosion af køreledninger.

• Forberede foden bassinet med vand og salt blanding. Du kan også bruge Epsom salte og andre mineraler. Fyld beholderen lige nok til, at når dine fødder gå i det vand vil stige til et niveau lige over anklerne.

• Tilslut krokodillenæb til batteriets kontakter. Der bør være et batteri kraftoverførsel hver køkkenredskaber. Placer hver ske eller gaffel oprejst på kanten af badet, og holde bassinet langt nok væk fra batterierne så der er nok spænding i tråd at forebygge tapede håndtagene falder helt i beholderen.

• Suge dine fødder i blandingen i mindst en halv time. Vil du se vandet begynder at vende en gullig rust farve først, og det kan igen grøn, mørk brun eller sortbrune over tid du holder dem iblødsætning. Selvom juryen er ude på om dette er virkelig giftigt materiale suget ud af din krop gennem dine fødder, det er en afslappende behandling synes mange at i det mindste føler nogle unikke fordele fra. Nogle brugere anbefale endda ikke bekymre sig om farven på vand sig selv så meget som farven på din urin efter at have brugt en af disse store-købte eller hjemmelavet maskiner. Teorien er, at afgift reagerer med dine celler, og som kan forklare alle de glade Ioniske detox patienter, der kritikere peger på som lider af placebo-effekt.

Tips & advarsler

  • Zoneterapi er en videnskab, der stammer fra gamle asiatiske kulturer og spor punkter på de menneskelige fod til næsten alle andre områder af kroppen. Videnskaben omgiver nærmer fødderne som et område til målet udelukkende for at producere positive reaktioner i hele kroppen. Videnskaben er nært beslægtet med en teknik kaldet "Zone Healing" praktiseres af mange kiropraktorer og andre kliniske læger og terapeuter. Den ioniske stimulation af fødder gennem badning kan være den virkelige årsag til gunstige reaktioner mennesker får fra at bruge ioniske detox bad maskiner.
  • Andrew Weil, MD, en populær fortaler for mange alternative og naturlige terapier peger på en artikel om en britisk hjemmeside debunking "detox" effekten af disse maskiner. Dr. Weil rapporter på sin hjemmeside:
  • "Guardian Unlimited, en online britisk avis sendt en læge skal have en ionisk detox fodbad. Han tog vandprøver, før og efter og sendte dem til en lab til analyse. Hverken prøve indeholdt nogen toksiner."
  • Weil rådgiver spare dine penge, hvis du håber at få afgiftning fordele ved hjælp af en af disse bade.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com