Hyperkaliæmi symptomer

02/14/2010 by admin

Hyperkaliæmi er et forhøjet niveau af kalium i blodet. Det er generelt defineret som en kalium niveau større end 5.0 milliækvivalenter pp. liter (mEq/L). Svær Hyperkaliæmi er en kalium niveau større end 7,0 mEq/L.

Almindelige symptomer

De fleste tilfælde Hyperkaliæmi er asymptomatiske eller producere vage, generelle symptomer som sløvhed, muskelsvaghed og hjertebanken.

Hyperventilation

Metabolisk acidose er hovedsagelig en betingelse, der involverer en lav blod pH og er en af årsagerne til Hyperkaliæmi. Mild hyperventilation er et symptom på Hyperkaliæmi som følge af metabolisk acidose.

Komplikationer

Svær Hyperkaliæmi kan forårsage komplikationer såsom hjertearytmi eller pludselig død. I nogle tilfælde, disse er de første symptomer, Hyperkaliæmi producerer.

Bagvedliggende årsager

Hyperkaliæmi er forbundet med symptomer på dens underliggende årsag, såsom nyresygdom, og medicin, der interfererer med vandladning.

Yderligere symptomer

Hyperkaliæmi kan være forbundet med andre symptomer som mavesmerter, højt blodsukker og mørkfarvning af huden. Dette kan forekomme, når den underliggende årsag er Addisons sygdom, en sygdom i binyrerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com