Hvad er den bedste måde at tabe og Tone op i 30 dage?

02/27/2014 by admin

Hvad er den bedste måde at tabe og Tone op i 30 dage?

Vægttabet kræver en korrekt forståelse af, hvad sund vægttab ser ud. Reklamer tilbyder træningsudstyr eller kosttilskud, der lover hurtig slankende med minimal indsats. I modsætning hertil anbefaler Mayo Clinic en langsom og støt tempo for at miste 1 til 2 pounds en uge ved at brænde mindst 500 flere kalorier end hvad er spist hver dag. Det hele kommer til en sund kost, daglig motion, nye vaner og motivation.

Sund kost

Drikke nok vand hver dag er den enkleste og bedste sted at starte en sund kost. Vand er ikke kun gratis af kalorier, men også renser dit system fra toksiner og bidrager genopfriske din krop. Drikkevarer, der indeholder sukker eller alkohol kan smage mere tiltrækkende, men flydende kalorier er en stor grund, hvorfor folk ikke mister vægt. Forskere ved Johns Hopkins University identificeret at skære ned på kalorierne fra væsker versus legemer scorede en bedre vægttab hos voksne.

Når det kommer til mad, spise små portioner fire gange om dagen for at bevare dit stofskifte og forhindre sult. Målet for kød, der har været grillet eller kogt, ikke stegt, undgå overdreven salt, sukker og kulhydrater. Fyld halvt din tallerken med fuldkorn og den resterende halvdel med frugt og grøntsager til at tilbyde kroppen de næringsstoffer den har brug for uden at forbruge store mængder af fedt.

Daglig motion

Udøver tre til fire gange om ugen giver din krop en bedre mulighed for på vægttab end diæt alene. Øvelser, der opbygger muskler kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier, selv når de hviler, mens aerob aktivitet vil øge dit samlede stofskifte. Gør en 10-40 minutters højintensiv træning i morgen samt en moderat aktivitet om natten, såsom omvandrende eller husstandsmedlem gøremål, hjælper med muskel bygning og toning.

"Mænds sundhed og Fitness" antyder variere din træning rutine på en ugentlig basis. En af grundene er at holde din krop fra at vænne sig til de samme udfordringer, mens en anden er at holde dig motiveret ved at prøve nye ting. Gøre dit bedste for at forblive aktive under hver rutine, minimere hvile til et minut. Omfatte en full-body udfordring samt ved at styrke dine arme, ben, tilbage og brystet.

Nye vaner

Små ændringer i dine daglige vaner kan brænde kalorier, der bidrager til dit vægttab mål. For eksempel, ønsker parkering længere væk fra hvor du plejer eller at tage trappen i stedet for en elevator eller rulletrapper tilføje aktivitet du gået glip af. Så prøv at gå din hund i stedet for at sende det til baghaven eller tage vasketøjet nedenunder i stedet for at bruge din indbyggede Tøjvask sliske. Hver lille ekstra ændring i dine vaner går en lang vej.

Motivaton

Staying motiveret kan være den største udfordring af alle. Frister og belønne dine resultater med noget, du virkelig ønsker eller måske nyde, såsom biografbilletter eller en ny outfit. Ligeledes hvis du falder kort, disciplinere dig selv ved at skære tilbage på noget du nyder at gøre, ligesom din foretrukne TV-show eller dessert. Du kan selv ønsker at skrive hvorfor du håber at tabe sig på dit badeværelse spejl eller andre steder, som du vil hyppige hele din dag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com