Hvordan man kan forhindre Salmonella

03/13/2014 by admin

Hvordan man kan forhindre Salmonella

Salmonellabakterier er blandt de hyppigst diagnosticerede kilder til fødevarebårne sygdomme. Maden passerer gennem dusinvis af produktionstrin, før du indtaster din mund og mulighed for forurening er til stede i hver fase. Men forbrugerne kan gøre deres del i at forhindre Salmonella forgiftning form forekommer i deres hjem ved at følge disse trin.

Instruktioner

• Kontrol bakterievækst. Vores fødevarer indeholder alle former for bakterier, hvoraf mange er "god" for os. Hvad er vigtigt er at kontrollere væksten af bakterier og holde dem på et niveau, der er sikkert for forbruget.

• Være opmærksom på temperaturer. Holde maden opbevares ved de rigtige temperaturer, indtil du er klar til at forberede eller tjene dem. Når serveret, opretholde den korrekte temperatur. For eksempel, skal varme fødevarer såsom suppe forblive ved en temperatur på mindst 140 grader Fahrenheit. Kolde fødevarer skal bo under 40 grader. Bruge et kød termometer for nøjagtig temperatur måling.

• Vask, vask, vaske. Skrub dine hænder, køkkenredskaber og overflader før håndtering mad, under og efter tilberedning af mad når du håndterer råt kød fisk eller æg. Spiller det sikkert og bruge papirservietter snarere end svampe når vask overflader.

• Være opmærksom på krydskontaminering. Man et redskab er blevet brugt på råt kød, fisk eller æg, re ikke bruge det på fødevarer, der ikke vil være kogt. Brug de samme forholdsregler med overflader såsom opskæring bestyrelser og bordplader. Det er bedst at bruge en separat skærebræt for friske produkter.

• Optøning kød i køleskabet. Forlader en frossen mursten af hakket oksekød i din vask er praktisk, men det er for let at glemme det og lade det indstilling ud over et sikkert temperatur.

• Vælge eggless retter når pakning en picnic frokost. Nej, en picnic synes ikke komplet uden en cremet kartoffelsalat, men hvis salaten skal angive i solen eller i sommervarmen, det hurtigt vil nå niveauet usikre temperatur. Eddike-baserede salater er en meget sikrere rute.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com