Sådan køber du den bedste elektriske tandbørste til den bedste pris

03/04/2014 by admin

Sådan køber du den bedste elektriske tandbørste til den bedste pris

Et flertal af tandproblemer, såsom huller i tænderne, hulrum, tandkødssygdomme og dårlig ånde kan forebygges ved simple, hjem mundhygiejne. Desværre gør de fleste af os ikke et godt stykke arbejde for det. Ved hjælp af en elektrisk tandbørste kan afhjælpe mange af de fejl vi gør når du børster vores tænder, fra anvende for meget pres, eller bare ikke børste længe nok. Her er nogle ting at kigge efter for at få den bedste elektriske tandbørste til dig selv og din familie.

Instruktioner

• Det mest vigtige ting at beslutte er, hvis du ønsker en standard elektriske tandbørste en sonic elektriske tandbørste, som Sonicair. Børster på en standard elektriske tandbørste svinger på omkring 7500 rpm, på en sonisk tandbørste er det omkring 30.000 rpm. Den mest markante forskel men er sonisk tandbørste årsager væske omkring tænderne til at svinge, forårsager en rengøring handling op til 1/8 af en tomme væk fra børsterne, dette giver mulighed for en sonic elektrisk tandbørste til at rense mellem tænderne og under tandkødsranden. Husk på, selvom at en sonic elektrisk tandbørste er ret dyrt.

• Efter beslutning om typen af elektrisk tandbørste du nødt til at se på funktionerne. På det grundlæggende niveau alle elektriske tandbørster har roterende, eller en anden type af høj hastighed børste bevægelse, og det er alt hvad du dybest set har brug for. De ekstra klokker og fløjter kan men hjælpe dig med korrekt tandbørstning teknik. Den første funktion er en timer, ADA (American Dental Association) anbefaler en person pensel i mindst to minutter. Nogle El-tandbørster har indbygget timere, enten samlet tid på 2-3 minutter, eller et signal hvert 30 sekunder for at lade dig vide, for at flytte til den næste kvadrant af din mund. Dette er en stor feature at have hvis du aldrig børste længe nok.

• Den næste funktion er en strømstyringsindstilling. Det er ikke forfærdelig nødvendigt som den mest effektive indstilling er naturligvis ved fuld effekt. De lavere indstillinger er til når folk først begynder at bruge en elektrisk tandbørste og har brug at vænne sig til det. Det er godt at have, hvis børn kommer til at bruge det som de er mere følsomme over for vibrationer af enheden.

• En anden ting at overveje er at have flere børste størrelser at vælge imellem. Igen, ikke forfærdelig vigtig men det er rart at have mindre pensler til børn eller folk med seler.

• Hvis mere end én person gonna bruge el-tandbørste derefter have let identificerbare børstehoveder er vigtig, Sørg for de er farve kodet eller ellers let at identificere.

• Sørg for at børste hoveder er let udskiftelig. De slides i 3-6 måneder og vil savn at blive erstattet, Sørg for at du kan bestille eller købe nye nemt.

• En god egenskab at have er et pres alarmen eller automatisk afspærring. Folk har tendens til at børste for hårdt og det bærer emalje ret off dine tænder. Sørg for den elektriske tandbørste, du er interesseret i enten slukkes eller lyder en alarm, hvis du anvende for meget pres.

• Overveje størrelsen af basen. En større base kan være ønskeligt hvis du skal gemme mange børstehoveder på den. En mindre man kan være bedre, hvis pladsen er begrænset, eller hvis du vil bruge den elektriske tandbørste, når du rejser.

• Og endelig Sørg for den elektriske tandbørste har en god garanti og er fra et velrenommeret firma. Denne enhed er både elektroniske og mekaniske kan det bryde uventet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com