Sundhed olier til tør hud

10/02/2016 by admin

Sundhed olier til tør hud

Tør hud sker for alle på et tidspunkt, og når det sker kan det være meget ubehageligt. Forsøger at finde den rigtige salve, kan lotion eller creme være en udfordring. Der er forskellige olier til at kigge efter, når du læser etiketterne, selvom der er mange, der er godt for din hud. Lære om alle de rigtige olier til tør hud vil mindske den tid det vil tage på udkig efter den rigtige behandling. Med den rette viden om sunde olier din hud vil føles bedre på ingen tid overhovedet.

Olivenolie

Olivenolie er fantastisk til tør hud. Det har været brugt i århundreder til at hjælpe med at holde huden fugtig og ungdommelige. Selvom det ikke er at realistisk at dumpe det direkte fra krukken og gnid det over hele din krop, der er mange cremer, lotion og badet sæber, der indeholder olivenolie i dem. Kroppen absorberer fugt fra olivenolie og bevarer fugt, der er allerede i din hud. Olie beskytter de ydre lag af huden, holder det ser ungdommelig. Hvis du vil vide mere om olivenolie og sine mange fordele, se henvisningen nedenfor.

Babyolie

Babyolie er ikke effektiv i fugtgivende huden af sig selv, men babyolie stor på at holde fugten i, er der allerede. Bruge babyolie inden for få minutter for at komme ud af brusebad eller badekar. Huden opsuger fugt, mens det er vådt og babyolie vil låse denne fugt.

Kakaosmør

Kakaosmør bruges til en lang række ting, såsom at hjælpe til at falme ar, udjævne hudfarver og helbrede tør og kløende hud. Kakaosmør er beriget med vitamin E og er fundet i mange lotion og cremer, der er designet til at tilbageføre tør hudirritation.

Mineralsk olie

Selvom der er mange skræmmende historier derude, der omgiver brugen af mineralsk olie som en skønhed produkt, det begyndt at komme ud at de fleste af historierne er myter. Den virkelige sandhed om mineralsk olie er, at det bruges som barriere mellem huden og de udvendige elementer. Det beskytter og fugter din hud. Mineralolie er fundet i mange fugtgivende cremer og lotions. Det bruges typisk til at gå ind på huden for en vis mængde tid og så er det tørres af, efter at huden har absorberet, hvad den behøver.

Avocado olie

Avocado olie vil tilføje fugt og lindring til tør revnet områder. Det bevarer også fugt, ikke tillade sig at flygte gennem kroppens porer. Avocado olie kan bruges i sig selv eller det kan føjes til en lotion eller creme, som du allerede har. Mange produkter har avocado olie føjet til dem, så check etiketterne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com