Sådan kontrolleres Medi-Cal støtteberettigelse

10/03/2016 by admin

Sådan kontrolleres Medi-Cal støtteberettigelse

Medi-Cal er Californiens sundhedspleje forsikringsselskabet for lav indkomst beboere og personer med handicap. Medi-Cal står for Californien medicinsk Assistance Program. På grund af statens dire skattesituationen i 2011, støtteberettigelse regler kunne ændre hvis midlerne til programmet er skåret, så holde dig ajour med ændringer af kontrol regelmæssigt på statens Department of Health Care Services hjemmeside.

Instruktioner

• Kontrollér med Medi-Cal for regler for støtteberettigelse og tilmelding. Medi-Cal websted har flere sider dedikeret til Medi-Cal og dens bredt mandat. Du kan blive tilmeldt, hvis du allerede indsamler sociale sikringsydelser, mad frimærker, adoption assistance, familiepleje eller in-home støttetjenester ydet af staten.

• Look længere at se hvis du kvalificerer dig, selv hvis du ikke allerede indsamler regering fordele. Hvis du er 65 eller ældre, blind eller anden måde handicappede, på et plejehjem, kan du kvalificere dig. Kvinder, der gennemgår behandling for brystkræft eller livmoderhalskræft kan også kvalificere sig, hvis deres indkomst er mindre end 200 procent af den føderale fattigdomsgrænse.

• Ring til din lokale County socialkontoret. Medi-Cal viser statens 58 county velfærd kontorer på sin hjemmeside. Kontoret kan besvare eventuelle spørgsmål, du har og kan give dig en idé om du vil kvalificere dig, selv før du udfylder ansøgningen.

• Ansøge om bistand. En ukompliceret anvendelse er tilgængelig på 11 forskellige sprog og er tilgængelige online. Programmet vil bede dig om dine identifikationsoplysninger, civilstand, medlemmer af din husstand og deres alder, og om du ejer et hjem i Californien eller i en anden stat. Du er også forpligtet til at liste alle dine kilder af indkomst samt udgifter til sygesikring, underholdsbidrag og andre faktorer, der betyder noget i din samlede husholdningsbudget.

• Være helt ærlig på din ansøgning. Sanktioner for svig og misbrug er svær, og omfatter at miste dine fordele og potentielle retsforfølgelse for både modtagere og udbydere. Sundhed udenrigsministerium rapporterer på sin hjemmeside, siden 1999 har det strømmede en enorm række af ressourcer til bekæmpelse af Medi-Cal svig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com