Typer af Bipolar 1

10/08/2016 by admin

Tre vigtigste undertyper af Bipolar 1 findes. De er afhængige af din eller en elsket en betingelse i den aktive fase af sygdommen. Først er Bipolar 1 lidelse, deprimeret Episode. Andet er Bipolar 1 lidelse, manisk Episode. Tredje er Bipolar 1 lidelse, blandet Episode. Læger kan også bruge en fjerde undertype, Bipolar 1 lidelse, ukendt. Dette er forbeholdt bipolare patienter, der er for det meste i remission af sygdommen symptomer gennem medicin.

Kriterier for en Bipolar 1 lidelse, deprimeret Episode

Disse symptomer klassificere Bipolar 1 depression, og disse symptomer skal være til stede næsten hele dagen for en to-ugers periode. En vedvarende deprimeret stemning, det vil sige følelse tomme eller trist, tab af interesse for normale aktiviteter, søvnløshed, hypersomia eller sover for meget, træthed og manglende energi, dårlig evne til at koncentrere sig, følelser af skyld eller hjælpeløshed, og tilbagevendende tanker om død er de mest fremtrædende symptomer.

Kriterier for en Bipolar 1 lidelse, manisk Episode

Disse symptomer klassificere Bipolar 1 mania, og de skal være til stede næsten hele dagen for en to-ugers periode. Oppustede selvværd præsenterer som en klar fornemmelse af, at alt er inden for bipolar patienten magt. Målrettet adfærd indebærer proceduren med aktiviteter, som naturligvis vil aldrig virkelig være muligt at udføre inden for bestemte frister. Sådan adfærd omfatter udgifter sprees, engagerende i meget meget risikabelt business udsagn, og overdreven og ofte ekstra-ægteskabelige anliggender. Lidende føles ofte helt berettiget til at foretage disse ting, uden bekymring for andre eller eventuelle tilknyttede følelser af skyld for denne funktionsmåde forårsager elske ones.

Kriterier for en Bipolar 1 lidelse, blandet Episode

Kriterierne for både manisk Episode og deprimeret Episode findes i en samlet form i blandet Episode. Disse symptomer skal være til stede for hver dag i en uges periode eller længere.

Hvad årsag Bipolar lidelse?

Hvis en eller begge forældre lidt Bipolar 1 lidelse, er det meget sandsynligt, at det vil åbenbart i deres afkom. Komplicerende faktorer er en persons disposition til uorden på grund af deres genetiske makeup, og livets særlige begivenheder og stress Lidende er udsat for. Hver stressor bygger på sidst indtil genet udtrykkes endelig. Hver ekstra stressor stødt tjener kun til at forværre tilstanden permanent uden medicinsk intervention.

Bipolar 1 diagnose

Fordi oprindeligt episoder er sporadiske, er behandlingen temmelig lumsk og vanskeligt at diagnose. Alle har op og ned stemninger, men med bipolar syge, tristhed og opstemthed blive alvorlige og påvirker livet for dem omkring dem i negative måder. Holde kontakten med din praktiserende læge, og være ærlig men ikke afskrække for lidende, for de, sjældent ved deres handlinger er ud af en normal vifte.

Behandling

Flere medikamenter, afhængigt af den Lidende drug tolerance og effektiviteten af narkotika, selv, kan tages over en trial-and-error periode indtil den rette kombination viser sig for at lindre symptomerne. Denne periode kan være enten meget tilfredsstillende for alle involverede eller meget nedslående, hvis den første kombination ikke lindre symptomerne. Tålmodighed er en sand dyd her, men en vellykket kombination vil mindske eller fjerne symptomer. Disse medikamenter bør tages regelmæssigt, selvom Lidende er følelse normal igen, for at stoppe dem kan bringe på symptomerne og gøre dem vanskeligere at behandle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com