Thyreoidea sygdomssymptomer

10/09/2016 by admin

Skjoldbruskkirtlen komplikationer kan ramme en person uanset alder. Der er en række betingelser, der kan påvirke skjoldbruskkirtlen fra hypothyroidisme hyperthyroidisme, kræft og thyreoiditis. Tidlig påvisning er nøglen til succesfuld behandling.

Influenzalignende symptomer

Hvis du udvikler influenzalignende symptomer i tilføjelse til skarpe, stikkende smerter i nakken, kan du have thyreoiditis. Andre symptomer på denne tilstand kan omfatte udvikle en struma, ømhed og/eller hævelse af din hals og synkebesvær.

Kolde Intolerance

Manglende evne til at tolerere nogen grad af kulde eller fornemmelsen af at føle sig kold i varme temperaturer, kan være en indikator for hypothyroidisme. Andre symptomer på denne tilstand omfatter træthed, depression, fordøjelsesproblemer, forhøjet blodtryk og en meget langsom puls.

Varme Intolerance

Varme intolerance kan indikere hyperthyreose. Derudover kan du opleve vægttab, en dårlig libido, en struma, hjertebanken og en hurtig hjertebanken.

Thyroid Nodule

At finde en knude eller en vækst, kan på halsen betyde du har kræft i skjoldbruskkirtlen. Det er muligt, at væksten er en cyste (en vækst, der indeholder væske), en godartet tumor eller en karcinom, som er kræft. De fleste skjoldbruskkirtlen knuder er godartede. Andre symptomer kan være smerter i området, synkebesvær, søvnapnø eller hæshed.

Lægehjælp

Hvis du har mistanke om du måske har en skjoldbruskkirtlen komplikation, se din læge straks. Visse betingelser kan behandles med hormonbehandling. Sørg for at diskutere alle symptomer med din læge (mentale, følelsesmæssige og fysiske). Din læge kan ønsker at trække blod for en TSH (thyreoidea - stimulerende hormon) test.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com