Hvordan man vælger en alkohol behandlingscenter

05/13/2010 by admin

Hvordan man vælger en alkohol behandlingscenter

Når en elsket man lider af en alkoholafhængighed så alvorlig, at det berettiger til pleje i en bolig facilitet, kan opgaven med at vælge en være overvældende. Hvis du er den ene gør beslutningen, tage din tid og lave lidt research. At vælge den forkerte alkohol behandlingscenter kan øge patientens risiko for tilbagefald. Heldigvis er der spørgsmål du kan stille, der vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Instruktioner

• Finde alle tilgængelige alkohol behandling centre i din nærhed ved at kontakte US Department of Health. De vil have adgang til alle certificerede behandlingscenter i din tilstand.

• Ring til hver potentielle rehab center og dem spørgsmål, der vil afsløre hvilke facilitet er den rigtige for din elskede.

• Spørgsmål en rådgiver eller repræsentant om facilitetens typiske patient. Recovery er mere sandsynlige, hvis din elskede føler sig accepterede i midten. Spørge, hvad den gennemsnitlige køn og alder af deres typiske patient er og forhøre sig om, hvor mange patienter afslutte programmet.

• Finde ud af hvad tilbagefald sats for deres patienter, som gennemfører programmet. Desuden anmode om akkreditering og kvalifikationer for personer. Du skal også vide, hvordan personalet beskæftiger sig med voldelige patienter og hvor mange voldelige sammenstød opstod i de sidste seks måneder. Niveauet af vold vedrører ofte manglende kontrol af personale eller uuddannet personale.

• Bestemme hvad filosofi rehab center bruger til behandling af alkoholisme. Behandlingsmetoder varierer meget fra center til center. Nogle Centre basere deres program på en åndelig forståelse, mens andre er sekulære og arbejde med patienten gennem andre midler. Vælg et center med en filosofi, der passer til din elskede.

• Snak om din elskede 's situation og spørge hvad en hypotetisk behandlingsplan for en person som ham ville være. Få detaljerne. Hvis rådgiver hævder, hun ikke kan diskutere det uden at kende din elskede, præcisere, at du spørger et hypotetisk spørgsmål. Du vil bare gerne vide det typisk behandling for en person, der har lignende symptomer. Være på vagt over for centre, ikke der er ivrige efter at diskutere deres planer.

• Stille de finansielle spørgsmål, der vejer så tungt på alles sind. Mange centre modtager offentlige midler, eller private donationer og søge at give behandling for alle, uanset evne til at betale, men andre er meget dyre og hvis din forsikringen ikke vil dække omkostningerne, kan du ende med at betale regningen. Anmode om en finansiel støtte ansøgning pakke til dig, så du kan studere det i dybden.

Tips & advarsler

  • Når du vælger en center, bede dem om at rådgive dig om hvordan du får din elskede en optaget. Nogle patienter modstå behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com