Hvordan man behandler tør hud med naturen

05/12/2010 by admin

Hvordan man behandler tør hud med naturen

Hvordan man behandler tør hud med naturen. Sin denne tid af året igen. Tid til at bryde ud af vinterfrakker og handsker. Men også hvad du skal bryde ud er en tør hud-rutine, der vil hjælpe med at holde din hud sund.

Instruktioner

• Tør hud er forårsaget af et vilkårligt antal spørgsmål. Misbrug af fugtighedscreme, kold, tør luft og andre faktorer. For at have hud, ikke der tør er den enkleste ting du kan gøre, lære at fugter korrekt.Fugtighedscreme virker ved fældefangst fugt på huden, mens det er stadig FUGTIGT, kan du se de fleste folk anvende fugtighedscreme, når huden er rart og tør, det hjælper ikke tør hud. Lige efter du har toweled ud fra en bruser gnide fugtighedscreme på din hud, vent et par minutter så tør overskydende, vil dette hjælpe en masse.

• En anden meget almindelig fejl er at blærer varme brusebade. Du skal stoppe det, selvom det kan føle sig godt om vinteren. Brusere, der er varmt strimler huden af fugt. Også skal du tjekke din sæbe, da overforbrug eller en forkert type sæbe vil strippe væk de naturlige æteriske olier, som huden har.

• Aloe Vera er et meget godt produkt til at kigge til at købe. Denne naturlige plante-ekstrakt vil hjælpe din fugtighedscreme eller endda kan tage sin plads. Dette vil bidrage til at helbrede huden og også holde fugt i det.

• Kan du overveje mælkebad samt. Tage bare nogle mælkepulver og føje det til nogle badevandet, den præcise blanding varierer fra person til person. Dette vil bidrage til at genopbygge og reparere din tørre hud.

• Du vil gerne dække op, især om vinteren. Dette vil holde den kolde, tørre luft fra udtørre din hud. Også kan du kigge i at sætte på solcreme, selv hvis du tror, du har brug for det.

• Endelig en temmelig nyttige ting til at behandle din tør hud er en luftfugter. Tilslutte en af disse ting op på dit værelse til at bidrage til at fugte din hud derhjemme.

Tips & advarsler

  • Ting at undgå omfatter solen, over eksponering for tør luft, våde sokker og handsker og super varmt brusebad/badekar.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com