Virker Oxy pulver?

11/17/2013 by admin

Hvis der er et simpelt svar på undersøgelsen, "Oxy-pulver virker?" ville det være "Nej," ifølge coloncleanser.net, hvor der er sammenlignet med Oxy-pulver andre kolon rense. Deres gennemse resultater for Oxy-pulver er ikke gunstig.

Magnesiumoxid

Oxy-pulver indeholder følgende ingredienser på etiketten: ozonated magnesium oxider, organisk germanium 132, naturlig citronsyre, økologisk gummi acacia og kosher certificeret vegetar kapsler. Magnesiumoxid er en uorganisk mineral--en rock, og fordi det har været "ozonated", der er en ekstra ilt molekyle knyttet til dette stof, som skaberne af Oxy-pulver hævder er udgivet i din kolon. Denne ekstra molekyle af ilt er meningen for at stimulere dine tarme at flytte ved at øge ilt-niveau i din blodbanen.

Germanium-132

Naturligt findes i fødevarer såsom ginseng, aloe vera, shiitake svampe, broccoli, tomatjuice og hvidløg, har germanium-132 positive sundhedsmæssige fordele som en plante mineral. Men når mineraler er isoleret, kan de miste deres fordele. I forbindelse med germanium-132 er der nogen bekymring, at det ikke er sikkert til konsum. Oxy-Power hævder deres germanium-132 er sikker. Selv om der var ikke tale om sikkerheden af germanium-132, er mineralet ikke en ingrediens blandt traditionelle plantelægemidler opskrifter til tarm udrensning.

Citronsyre

Citronsyre i sin naturlige form, findes i friske citrusfrugter, er meget gavnligt for kroppen. Friske citrusfrugter er ikke angivet i Oxy-pulver ingredienser. Det er sandsynligt, at pulveriseret citronsyre bliver brugt, som er slet ikke naturlig. Oxy-pulver bruge citronsyre som en katalysator til at støtte i iltning processen og som en tegning agent for tungmetaller. Der er meget mere effektive måder at tegne tungmetaller fra kroppen.

Økologisk gummi Acacia

Oxy-pulver indeholder økologisk gummi acacia som en af sine ingredienser. Hjemmesiden hedder sandfærdigt at det bruges som en emulgator og bindemiddel, men også hævder, at det kan fungere som en "prebiotiske" og "fremme af en økologisk livsstil," der ikke er en funktion af tarm udrensning.

Vegetar kapsler

Vegetar kapsler er faktisk at foretrække til gel caps fremstillet af animalske biprodukter. Men selv den bedste kolon rense producenter på markedet indrømmer, at nogle gange kapslerne ikke fordøje fuldt ud og kan passere ud af kroppen uåbnet. Gel caps, vegetarisk eller ej, er ikke den mest effektive måde at få kolon rense produkter i tarmene.

Effektiv urter

Den bedste kolon renser på markedet har to dele: et kolon stimulator, som kontrakter store tarmene gennem peristaltiske handling og en tarm "vakuum", som trækker ud gamle fecal materiale, toksiner, stoffer og tungmetaller. Kolon stimulatoren vil indeholde de fleste eller alle af disse ingredienser: aloe, senna, cascara sagrada, Oregon drue rod, Hawaiian gul ingefær, hvidløg og habanero peber. Den intestinale vakuum vil indeholde de fleste af disse ingredienser til at være effektiv: hørfrø, farmaceutisk kvalitet bentonit ler, apple pektin, aktivt kul, skumfidus rod, psyllium frø, glatbladet elm, pebermynte og cayenne.

Altid tjekke med en betroet læge før du bruger nogen af disse produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com