Bach Rescue Remedy for Depression

12/20/2013 by admin

Bach Rescue Remedy for Depression

Bach Rescue Remedy er en homøopatisk urtekosttilskud, der er designet til at give enkeltpersoner til at håndtere stress i dagligdagen, herunder mild depression og depressive symptomer. Selv om Bach Rescue Remedy er markedsført mod kvinder, det kan også bruges til mænd og blev brugt af Jay McCarroll på "Project Runway", før han vandt konkurrencen. Berømtheder, der bruger Bach Rescue Remedy omfatter Jennifer Aniston, Naomi Watts, Cate Blanchett og Victoria Beckham.

Historie

Dr. Edward Bach, opfinderen af Rescue Remedy, var halskirurg ved University College Hospital i London. Ifølge Dr. Edward Bach centret blev Bach frustreret med medicinens fokus på sygdomme og ikke på patienter, så han opgav sin praksis af ortodokse videnskabelige medicin at studere naturmedicin. Dr. Bach var kendt for personligt at blive ramt med de lidelser, han prøvede at helbrede så han kunne vide på første hånd, hvordan patienten følte.

Ingredienser

De aktive ingredienser i Bach Rescue Remedy er clematis, rock rose, cherry plum, impatiens og stjernen i Bethlehem. Selv om ingen af disse ingredienser er godkendt af FDA til behandling eller hjælpe depression, erklærede Bach, at rock rose adresser panik og terror i hverdagen og stjernen i Bethlehem retsmidler chok- og traume.

Tidsramme

Bach Rescue Remedy kan tages med vand på en efter behov grundlag med få timers mellemrum hele dagen. Patienter, som beslutter at tage middel mod depression bør føle en forskel inden for et par dage efter første tager supplement. Positive tegn på, at tillægget arbejder omfatter en følelse af ro, færre negative tanker, evnen til at håndtere stress lettere og færre destruktive følelser. Hvis man ikke føler en forskel inden for 3 uger for at tage Bach Rescue Remedy, kan det ikke være korrekt supplere dette bestemt person symptomer.

Fordele

Selvom aromaterapi og naturmedicin har vist sig at lægeligt hjælpe skrantende patienter, kan Bach Rescue Remedy også arbejde som en placebo. Placebo er et regime, der ikke muligvis faktisk har medicinske egenskaber, men hjælper en patient rase ud som det forårsager en til at føle sig mere positivt om om ens tilstand.

Advarsel

Bach Rescue Remedy er ikke en erstatning for terapi eller antidepressiva. Hvis du stadig har deprimeret følelser eller tanker efter at have taget Bach Rescue Remedy, se en læge så hurtigt som muligt. Hvis du oplever hævelse eller udslæt, kan du være allergisk over for en af ingredienserne i midlet. Afbryde brugen umiddelbart, og se en læge, hvis disse symptomer fortsætter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com