Hvordan til at tørre op vand vabler

11/29/2012 by admin

Hvordan til at tørre op vand vabler

Vand vabler opstår når friktion på huden forårsager væske til at bygge op under som en metode til forsvar. En lomme af vandig væske gør en pad mellem den beskadigede hud og de lavere lag til at holde yderligere skader opstår. Nogle vand vabler helbrede på egen hånd, men hvis såret er store nok, kan det kræve dræning. Tørring op blister er en enkel, men også vigtig, proces, så blister kan helbrede uden det øverste lag af huden rives væk, således at skabe en anden såret eller tillade infektion i.

Instruktioner

• Rengør blister og dine hænder med varmt sæbevand.

• Løst dække en lille blister med en bandage, således at Forbindingen ikke holde sig til blister, selv. Holde blister friktion eller tryk, indtil det heler. Hvis blister er på hælen eller bunden af foden, dække det med en muldvarp hud doughnut, forlader blister selv udsat, men at skabe en pad omkring blister til at beskytte det mod yderligere friktion. Tillad blister tørre naturligt.

• Rengør en skarp nål med sprit. Brug det til at punktere den ydre kant af en meget stor blister til at dræne det. Dette forhindrer en større blister rive åbne fra presset fra væsken. Stikke et lille hul i den ene side af blister og tryk forsigtigt, iblødsætning væsken med ren gaze. Når du er færdig, klappe blister med en ren tør gaze til at trykke løs hud tilbage ned.

• Glatte huden hvis blister er bristet på sin egen. Dække så meget af det udsatte blister som muligt med revet huden, forsigtigt at skubbe den tilbage på plads med en ren tør stykke gaze.

• Anvende antibiotisk salve til drænet blister. Brug ikke nogen tørring agenter såsom alkohol eller jod. Dette vil være smertefuld og vil ikke helbrede blister hurtigere. I virkeligheden, kan det forårsage irritation og gøre blister tage længere tid at helbrede.

• Dække blister med en løs forbinding efter dræning. Sørg for, at det er dækket, men holde det løs, således at ingen del af bandagen klæber til blister og trækker den beskadigede hud væk.

• Ændre forbinding dagligt. Undgå den aktivitet, der forårsagede blister, og holde nogen tryk eller friktion væk fra området, indtil det heler.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com