Sådan Find Home Health Care

11/24/2012 by admin

Hjemmeplejen er defineret som faglært eller frihedsberøvende pleje, der tilbydes til en ældre eller handicappede person i hans eller hendes hjem. Hjemmeplejen er også kendt som faglært pleje, og hvis de ofte findes i de fleste amter i hele USAAt finde gode hjem sundhedspleje er ikke altid let, og afhængigt af hvad du leder efter, kan tage lidt tid at finde. Men for de fleste situationer, der er forskellige Fællesskabets muligheder til seniorer eller familiemedlemmer.Lære at finde hjem sundhedspleje i dit community og tilbyde din elskede bedst i kvaliteten af pleje og liv, som du overhovedet kan.

Instruktioner

• Kig først i din lokale telefonbog under "Sundhedsydelser" eller "Hjem sundhedspleje." I nogle byer og storbyer, kan sådanne tjenester også tilgås via County Health Department.

• Spørg dine venner, naboer eller andre familiemedlemmer, der bor i området, hvis de kender nogen hjem sundhed agenturer i Fællesskabet. Spørg om deres ry og priser. Hjemmeplejen er ikke billige, og Medicare dækker det ikke normalt. Selvfølgelig der altid formildende omstændigheder, men tjek med hjem sundhed agenturer du finde.

• Kontrollér med at besøge sygeplejersker foreninger i dit community. Ofte tilbyde disse tjenester LPNs, RNs og fysisk eller ergoterapeuter, som kan komme til et hjem et forudbestemt antal gange pr. uge eller måned.

• Opkald Medicare hjem sundhed sammenligne program til at finde navne på legitime og certificeret agenturer i dit område. Du kan kontakte dem på telefon 800: 633. 4227 eller på deres hjemmeside på www.medicare.gov. Eller tjekke med Landsforeningen for Home Care & Hospice på 202: 547. 7424 eller besøge dem på deres hjemmeside på www.nahc.org

Tips & advarsler

  • Sørg altid for at enhver hjælp, du leje er certificeret og uddannet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com