Hvad er symptomerne på en blodprop i hovedet eller Temple?

12/24/2012 by admin

Overalt hvor der er vener og arterier, blodpropper interne form. Dette omfatter hoved og templet. Oftere end ikke, selv om, blodprop vil have dannet et andet sted og vil have rejst til hovedet. En blodprop i hjernen kan føre til slagtilfælde eller død.

Definition

Blodpropper er en proces, hvor blodplader og røde blodlegemer sammen med fibrin, en type protein, form en klump til at stoppe blødninger efter et blodkar er blevet skadet. Skorpedannelse opstår, når denne proces sker på overfladen af huden. Indre koagulation, der finder sted inde i et blodkar, kan være farlige. Selv om de fleste blodpropper vil blive opløst af kroppen naturligt, kan som fortsætter med at danne inde i en vene eller arterie komme til at påpege, at det blokerer blodgennemstrømning. En blodprop, der danner i hjernen kaldes en cerebral venøs trombose.

Transit

Blodpropper kan bryde ud fra hvor de danne og rejse til andre dele af kroppen, såsom hjerte, hjerne eller lunger.

Årsager

En blodprop i hjernen kan være dannet af en skade i hovedet, når blod hober sig op mellem kraniet og hjernen. Når denne blodpropper, lægger det pres på hjernen. Disse kaldes epidural og subduralt hæmatomer, og de kan føre til døden.

Symptomer

En svær hovedpine kan være et tegn på en blodprop i hjernen. Forvirring, langsom tankegang, personlighedsændringer, mild lammelse og beslaglæggelser er også tegn. Korte episoder af omfattende lammelser eller taler vanskeligheder kan forekomme.

Behandling og forebyggelse

Blodfortynder kan træffes for at forebygge blodpropper fra formning. Aspirin er en over-the-counter blodfortynder. Blodpropper i hjernen er bekræftet af en MR-scanning eller en CT-scanning. Når en blodprop er blevet bekræftet af en læge, bliver en heparin skød ofte administreret. En anden receptpligtig medicin til at fjerne blodpropper går af navnet warfarin og indtages oralt. Altid konsultere din læge før du begynder enhver stof regime. Når der er en ophobning af blod inde i kraniet, kan kirurgi være nødvendig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com