Dermatologi muldvarp fjernelse

04/08/2010 by admin

Modermærker er små hud vækstrater. Mens de fleste er mørk brun, kommer modermærker i en række forskellige farver som blå eller rød. Modermærker er også forskellige i størrelse. Teksturer spænder fra rå til at udjævne. De fleste mennesker har modermærker på deres kroppe, men disse vækster er normalt godartede. I sjældne tilfælde de kan blive ondartet, og først derefter er det nødvendigt at fjerne muldvarpen. Men nogle mennesker vælger at fjerne ikke-kræft modermærker for et bedre udseende. Der er flere måder en hudlæge fjerner en muldvarp.

Barbering

Barbering modermærker opstår i lægens kontor. Dette er en god teknik til små modermærker. En barbering indebærer en lille kniv, der fjerner en muldvarp. Ifølge Mayo Clinic artiklen "Muldvarpe" skærer hudlæge omkring muldvarpen og nedenunder muldvarpen efter bedøvende området. Huden heler uden sting eller suturer. Artikel "Muldvarp fjernelse" på Derma Network hjemmeside hedder "muldvarpen er bogstaveligt talt barberet ned så tæt på huden som muligt." En af ulemperne ved denne metode er, at barbering har den største chance for modermærker opstår igen.

Punch biopsi

Biopsier bruges til at undersøge en lille prøve af væv for at se, om det er kræft, men denne samme teknik bruges også til at fjerne modermærker. Med en punch biopsi bruger lægen en lille enhed, der ligner cookie cutter. Artikel "Muldvarpe" på webstedet Doc Shop, at punch biopsi er gjort ved "hjælp af en særlig anordning til"punch out' en cylinder formet stykke hud." Derma netværk hjemmesiden hedder, "punch har en skarp kniv på sin afslutning og bogstaveligt talt fjerner hele muldvarpen." Punch biopsi er nyttig for alle dele af kroppen undtagen ansigt.

Excisional kirurgi

Excisional kirurgi er bedst for muldvarpe, der er meget store, uregelmæssigt formet eller i problemområder som krølle af albuen. Med denne procedure, lægen fryser området og bruger en skarp kniv eller skalpel til helt skåret ud muldvarpen og et lille område omkring muldvarpen. Når muldvarpen er borte, rapporterer lægen lukker hullet med suturer, de Mayo Clinic.

Laserkirurgi

En anden måde en lægen fjerner modermærker er med laserkirurgi. Ifølge webstedet Doc Shop er"Laser muldvarp fjernelse bedst for modermærker, der er flade og brun eller sort i farven." For helt at fjerne molen, en til tre laser behandlinger er normalt nødvendigt. Laserterapi er ikke et godt valg for store modermærker eller muldvarpe rejst over hudoverfladen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com