Tegn & symptomer på vægttab

04/12/2010 by admin

Vægttab er ofte sunde, som mange amerikanere har overskydende fedt, der kan øge sandsynligheden for sundhedsproblemer såsom hjertesygdomme og kræft. Vægttab opnås ved at reducere dit kalorieindtag, brænde flere kalorier ved motion, eller begge dele. Samtidig være magert og fit fører til et godt helbred, kan vægttab, især hurtige vægttab, forårsage problemer samt. Folk allerede på en sund vægt kan tabe sig utilsigtet.

Kropsform

For mange mennesker er det vigtigste aspekt af vægttab dens effekt på deres udseende. Kalorier af energi er lagret i kroppen som fedt og fedt tendens til at bygge i visse områder, såsom mave, sider, balder og lår, og under armene, hvilket kan resultere i en slasket look. Når en overvægtig person mister vægt, er disse problemområder som regel de første til at reducere. Dit ansigt bliver ofte slankere samt når du mister vægt.

Sagging hud

Et tegn på hurtigt vægttab er sagging hud. Når din krop masse ændringer, din hud skal udvide eller kontrakt til at kompensere, men det kan ikke altid gøre det så hurtigt som din vægtændringer. Hvis du mister en masse vægt hurtigt, vil overskydende hud sandsynligvis synke, at skabe et rynket udseende, især i områder, der så i de fleste reduktion.

Energiniveauer

Vægttabet kan drastisk påvirker dit energiniveau. Hurtigt vægttab, fører især fra slankekure, ofte til træthed, da kroppen ikke får meget energi. På den anden side kan tabe gennem fysisk aktivitet gøre dig mere energisk, som hjertet og musklerne bliver stærkere, og kroppen er tynget af mindre fedt.

Temperament

Vægttabet kan påvirke dit humør. Mange mennesker udlede en del af deres selvopfattelse fra deres udseende, så taber vægt kan øge tilliden, reducere stress og lindre symptomer på depression. På den anden side kan strenge slankekure og Trænings regimer forårsage irritabilitet. Stress undertiden og angst kan faktisk forårsage uventet vægttab.

Libido

Vægttab kan ofte øge din libido. Når dit hjerte til at pumpe blodet gennem mere fedtvæv, kønsorganerne tendens til at være mindre følsomme, og overvægtige mænd kan have problemer med at opnå erektioner. At miste vægt kan også forbedre libido ved at øge din selvtillid og dit tiltrækningskraft for andre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com