Tale øvelser for stammen førskolebørn

09/24/2016 by admin

Tale øvelser for stammen førskolebørn

Stammen, begynder praksis for at gentage et brev eller lyd ved starten af et ord eller forlænge udtalen af et ord, som regel, når et barn er en preschooler. Selvom de fleste børn vokser fra stammen, er vanen et anliggende for forældrene. Visse indlæg øvelser er tilgængelige for det lille barn, som han lærer at tale korrekt og fjerne stammen.

Vejrtrækning

En øvelse for førskolebørn indebærer undervisning dem ordentlig vejrtrækning teknikker. Disse øvelser tillade munden at slappe af. Preschooler lærer at sætte farten ned, når man taler og for at undgå at have en anspændt kæben og munden muskler. Pause før taler og tage dybe indåndinger giver den preschooler tilstrækkelige ilt, undgå som hjælper med at stammen.

Gentagelse enkelt ord

Denne øvelse består af at vælge et enkelt ord og derefter har preschooler sige ordet langsomt, indarbejde dyb vejrtrækning teknikker. Tale det ene ord igen og igen, indtil det er klar og tydelig. Når preschooler mestre denne øvelse, kan blive tilføjet yderligere ord, indtil en hel sætning er talt uden stammen.

Rimede

Undervisning en preschooler tillader et rim, som hun kan huske hende at lære at føle sig godt tilpas med et sæt af ord. En gentagelse af rim gør ord kender og giver hendes tillid til at tale uden stammen.

Flashcards

Flashkort med billeder af genstande eller dyr, som preschooler genkender, f.eks et hus eller en hest, giver en øvelse, hvor preschooler lærer at identificere kortet, så taler ordet langsomt og korrekt. Gentagelse af denne tale motion hjælper med at fjerne stammen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com