Hvad er retsmedicinske traumer?

04/18/2010 by admin

Hvad er retsmedicinske traumer?

Retsmedicinske traumer er et traume eller skade, forårsaget af en kriminel handling. For eksempel, er en kniv såret et traume når en individuel uheld skærer sin finger mens hakke løg. Dog sår en kniv på at samme individuelle som følge af nogen ellers knivstikkeri ham ville være en retsmedicinsk traumer.

Typer

Retsmedicinske traumer kan være fysiske eller følelsesmæssige. Fysiske traumer er normalt tydeligt, men følelsesmæssige traumer kan ikke præsentere sig først senere. Nogle symptomer på følelsesmæssige traumer omfatter mareridt, depression, angst og tilbagetrækning. Psykologer og rådgivere trænet i at arbejde med traumer ofre kan hjælpe med at behandle denne tilstand.

Overvejelser

Retsmedicinske traumer skal behandles meget omhyggeligt for at ikke re traumatisere offer eller mister værdifulde beviser. For eksempel, er seksuelle overgreb undersøgt for dokumentation herunder sår og DNA. Dette indebærer en intern eksamen og kan være et skræmmende perspektiv for en person, der er blevet overtrådt. Retsmedicinske traumer behandling er todelt: tendens til ofret og indsamle beviser for mulige fremtidige sagsanlæg mod gerningsmanden.

Funktion

Retsmedicinske traumer eksperter funktion i mange aspekter af den medicinske og juridiske efterspil for en forbrydelse. Retsmedicinske sygeplejerske, eksempelvis bekymrer sig for patientens sår, men også indsamler fysiske beviser fra patientens krop og kan selv vidne i juridiske indstillinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com