Helbredelsesmetoder for håndeksem

04/19/2010 by admin

Helbredelsesmetoder for håndeksem

Håndeksem er en tilstand, der forårsager kløe, revner og peeling af den sarte hud på hænderne. Det er generelt specifikke for området palm i hænderne og kan være mere udbredt på den dominerende hånd. Lokalirriterende eller allergisk kontakteksem er normalt ansvarlig for eksem på hænderne. Området hånd kan være vanskeligere at behandle end andre områder af kroppen, fordi hænderne så ofte er udsat for irritanter, der kan forværre tilstanden. Her er nogle behandling og helbredelsesmetoder for håndeksem, der kan bidrage til at lindre symptomer på betingelsen.

Antihistaminer og allergi medicin

Over-the-counter eller receptpligtig antihistaminer og allergi medicin kan være nyttig til behandling af nogle af de symptomer forbundet med håndeksem. Kløe, inflammation og hævelse er ofte på grund af en allergisk reaktion, og allergi medicin kan bidrage til at afhjælpe disse manifestationer af betingelsen. Claritin, Clarinex, Allegra, Zyrtec og Benadryl er nogle allergi/antihistamin medikamenter, der er nyttige for nogle eksem symptomer.

Livsstilsændringer

Har en allergi læge prøve forskellige stoffer på dine hænder og observere reaktionen. Dette kan tage adskillige besøg at finde hvilke stoffer forårsager eksem flare-ups. Undgå parfumerede sæbe og vaskemidler. Købe produkter, som er allergivenlige og fri for enhver kemikalier, der kan forværre håndeksem. Brug handsker med en klud foring, når folde tøj, vask retter, skære kød, citrus eller løg, havearbejde, eller håndtering af rengøring eller andre ætsende materialer. Plast, såsom latex kan også forværre tilstanden. Undgå kontakt med disse materialer. Prøv at undgå at få hænderne våde. Ifølge nationaleczema.org, dette nedbryder hudens naturlige olie barrierer og kan forværre eksem flare-ups.

Aktuelle behandlinger og blødgøringsmidler

Bruge behandlinger såsom vaseline, der indeholder lidt fugt til at hjælpe helbrede håndeksem. Anvende Vaselin natlige og dække med klud handsker. Dette vil hjælpe dig med at administrere symptomer såsom tørhed, revner og blødning, der er forbundet med håndeksem. Desuden Anvend et tyndt lag salve efter hver håndvask. Ud over over-the-counter salver, kan din læge ordinere receptpligtige aktuelle salver. Recept topicals omfatter Tacrollimus (Protopic) salve 0.03%to 0,1% og Pimecrollimus (Elidil) i en 1% styrke creme. Disse behandlinger har bivirkninger og er ikke effektive for alle eksem syge.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er ofte ordineret af læger til akutte symptomer af håndeksem. De arbejder for at hjælpe med at kontrollere kløe, hævelse og revner i huden, men de kan tynde huden når de anvendes kontinuerligt. Disse medikamenter er til kortvarig brug (1-2 uger) kun. Steroid behandlinger er tilgængelige både mundtligt og udvortes til behandling af eksem. Topikale steroider administreres normalt, når huden er betændt og i en akut fase og bør ikke anvendes i længere perioder på grund af muligheden for bivirkninger. Ifølge beatpsoriasis.com, mundtlige steroider for mere alvorlige tilfælde og er normalt kun stilles når lokalbehandling er ikke effektive. En læge bør overvåge denne behandling for at undgå uønskede bivirkninger forbundet med steroid brug.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com