Højre hjernehalvdel hjerne øvelser for OCD

03/16/2011 by admin

OCD eller obsessiv-kompulsiv sygdom, er en betingelse forårsaget af unormal neurotransmittere i hjernen. Mennesker ramt har indgribende og vedvarende tanker, der forårsager store niveauer af angst. Behandling omfatter aflære arten af angst. Øvelser, der stimulerer den rigtige hjernehalvdel der er en del af kognitiv adfærdsterapi og hjælpe en patient blive desensibiliserede til de ting, der fremkalder angst.

Kunst

Den højre hjernehalvdel styrer kreativitet. Ofte, undgå OCD ramte kontakt med kemikalier, de anser for beskidt eller fyldt med bakterier. Øvelser der involverer kunst bør starte langsomt og gradvist fremskridt at male med en pensel og til sidst fingermaling. Et eksempel på brug af kunst til at stimulere hjernen studerer en bog, der viser berømte kunst gennem historien--diskutere hver stykke arbejde og tale om de følelser, de provokere. Progression af denne øvelse kunne omfatte sporing en favorit arbejde eller forsøger at tegne noget på billedet. Gradvis stimulus vil tillade den individuelle tid til at tilpasse.

Farve

Diskutere og arbejder gennem farveteori er en effektiv stimulus for den kreative halvdel af hjernen. Flash kort starte med primærfarverne og derefter viser forholdet til sekundære og tertiære farvesystemer kan bruges som en prop. Avancement kunne omfatte undersøgelse af farver i miljøet eller tegning med farveblyanter.

Kreative Storytelling

En øvelse for to eller flere personer, først begynder en historie. For eksempel, "engang..." Den næste person opfanger historien og fortsætter, "Der var en prins." Dette er en ikke-truende måde at arbejde den højre hjernehalvdel. En progression i denne øvelse kan omfatte tilføje rekvisitter til historien, gået rundt i en gruppe. OCD-ramte vil ofte undgå at berøre noget håndteres af andre. Storytelling giver en måde at arbejde gennem dette problem med at blive distraheret af kreativ leg.

Musik

Muligheder for kreativ motion ved hjælp af musik er uendelige. De spænder fra lytter til klassisk musik som en form for afslapning, at studere musikteori eller endda dans og sang. Ét mål af kognitiv adfærdsterapi er forebyggelse af eksponering og respons. Baggrundsmusik under øvelser kan være en effektiv måde at hjælpe slappe af en patient.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com