Hvordan man starter en Home Health Care Business i Louisiana

04/08/2011 by admin

Hvordan man starter en Home Health Care Business i Louisiana

Den hjemme sundhedspleje industri fokuserer på at levere kvalitetspleje til sine kunder ved at leje behandlere og fungerer som en lille forretningsenhed opfyldt for at følge visse retningslinjer fastsat af hver medlemsstat. En hjem sundhedspleje virksomhed er helt ligner enhver anden virksomhed, det har brug for licenser, medarbejder håndtering, markedsføring, finansielle procedurer og andre områder relateret til at starte en lille virksomhed. Mange sygeplejersker og sundhedsprofessionelle beslutter at starte en sundhedspleje forretning på grund af deres forudgående erfaring i feltet.

Instruktioner

• Lave en virksomhed planlægger at stater trinvise alle kravene nødvendige for at starte en sundhedspleje business i Louisiana. Leje en professionel business plan writer, hvis du tror, du har brug for hjælp til at skrive en forretningsplan. Tage forretningsplanen til en professionel, som vil vurdere din plan til at bestemme din mulighed for succes inden for sundhedspleje.

• Søge om offentlige tilskud til dit hjem sundhedspleje virksomhed. Læs Louisiana Small Business Resource Guide. Gå til den lokale statslige SBA kontor og indhente de oplysninger, de har om at starte en lille virksomhed og hvordan de vil støtte dig. SBA (Small Business Administration) arbejder med små virksomheder til at hjælpe dem med at starte deres egne projekter.

• Indhente de nødvendige licenser du skal drive dit hjem sundhedspleje virksomhed i Louisiana. Ligesom mange andre stater kræver Louisiana licenser til drift i sundhedspleje industri og også med henblik på deltagelse i Medicaid og Medicare. Du skal kontakte den Division af sundhedsmæssige standarder (DHS) inden for Ministeriet for sundhed og hospitaler. DHS Private Duty hjemmeside foreslår at kalde deres kontor og anmode om en licens pakke.

• Registrer dit virksomhedsnavn. Hvis du ikke køber en eksisterende hjem sundhedspleje selskab eller franchise, skal du registrere din nye virksomhed med regeringen i Louisiana. Du kan finde flere oplysninger om registrering af virksomheder på www.sos.louisiana.gov. Også, skal du filen for skat ved at besøge den Louisiana Department of Revenue online på www.revenue.louisiana.gov. Desuden få en federal nummer (EIN, Employer Identification), som er et krav i alle hjemmepleje virksomheder, der vil ansætte medarbejdere, ved at kontakte Internal Revenue Service. Forskning Louisiana forordninger for Medicare og Medicaid.

• Gennemføre en politikker og procedurer manual til at hjælpe dig med at udvikle dine politikker og procedurer for virksomheden sundhedspleje. Denne manual vil blive leveret af en franchisegiver eller medlemskab gruppe, hvis du tilmelder dig en. Det vil instruere dig om, hvordan man korrekt styre de forskellige aspekter af dit hjem sundhedspleje virksomhed, og er typisk kræves af staten lovgivere og forsikringsselskaber.

• Sæt op hjem sundhedspleje office system som fastlagt i din forretningsplan. Dette vil omfatte mange områder, såsom bogholderi, regnskab, fakturering og opbevaring af registreringer. Du skal også leje dit personale og medarbejdere, herunder sekretærer, fuldmægtige, indtagelse ledere, revisorer, en klinisk direktør og en klinisk manager.

• Leje kvalitet pårørende. Dette er en af de vigtigste aspekter af din virksomhed. Du skal udarbejde en særlig plan for at ansætte top-notch fagfolk og revidere deres ydeevne. Udtænke medarbejder ledelsesstandarder, som tilbyder incitamenter til højtstående medarbejdere i dit system, så de vil udføre kvalitetsarbejde og forblive med dit hjem sundhedspleje virksomhed.

• Markedsføre din hjem sundhedspleje virksomhed af reklamer ved hjælp af internettet, direkte markedsføring, løbesedler, brochurer og andre veje. Fokusere en del af din annoncering på andre i sundhedspleje industri, herunder plejehjem og hospitaler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com