Aktuel behandling af Toenail svamp

03/10/2011 by admin

Aktuel behandling af Toenail svamp

Personer, der lider med toenail svamp kan søge fritagelse for en aktuel behandling, der er designet til at slippe af med svamp og fremme væksten af et sundt søm. Disse indstillinger varierer fra naturlige eller syntetiske behandlinger til rådighed ved recept eller over-the-counter. Overordnet, Aktuel behandling kan være en langsommelig og besværlig proces, afhængigt af sværhedsgraden af svampen, men bør følges for optimale resultater og i sidste ende svampe gratis negle.

Penlac Ciclopirox lak

Godkendt af Food and Drug Administration, er Ciclopirox en anti-svampe lokalbehandling, der er designet til at stoppe væksten af svamp i negleroden. Løsningen anvendes, svarende til en neglelak via en børste, hvor den inficerede negl er belagt én gang om dagen og fjernes efter syv dage. Denne aktuelle løsning er kun tilgængelig ved recept og kan mindske forekomsten af tykke og misfarvede negle mens behandling af svamp.

Curanail

Curanail, en aktuel neglelak indeholder den magtfulde kemiske og anti-svampe agent Amorolfine. Designet til behandling af mild til moderat toenail svamp, Curanail er tilgængelige over-the-counter og kan forhindre, at svampen breder sig samtidig med at ødelægge det i roden af neglelejet. Curnail bør anvendes til overfladen af hele neglen hver dag. Syge af toenail svamp generelt se resultater i ni og 12 måneder.

Søm-Rx

Søm-Rx er en naturlig aktuelt løsning, der indeholder anti-fugal stoffer tea tree olie og fed olie til at forebygge og bekæmpe toenail svamp. Denne aktuelle creme kan anvendes på hele neglen, tre gange om dagen, hvor resultaterne er generelt set efter seks måneder.

Canesten fløde

Tilgængelige over-the-counter, Canesten cream er en effektiv behandling, der anvendes til at bistå med neglesvamp. Denne aktuelle creme indeholder anti-svampe ingrediens clotrimazol, der kan bekæmpe fungus og gær i tæerne mens forhindrer svamp i re-voksende. Et tyndt lag af Canesten creme kan anvendes flere gange om dagen, på toppen og under neglen. Resultaterne er generelt set efter to uger, men kan tage op til seks måneder før infektionen er væk.

ZetaClear

En aktuel homøopatiske creme, ZetaClear er registreret med Food and Drug Administration til behandling af toenail svamp. Udråbt som en formel, der indeholder naturlige egenskaber, er ZetaClear designet til at mindske virkningerne af irritation og rødme fra over-the-counter-produkter, mens det styrker neglen og ødelægger svamp. Generelt resultater ses efter seks uger, men alvorlige tilfælde kan tage op til fire måneder.

Listerine

Kampene toenail infektion kan også gøres med antiseptisk Listerine. Almindeligt anvendt som en mundskyl, er Listerine også en effektiv måde at bekæmpe mild toenail svamp. Inficerede foden kan være placeret i en skål og gennemblødt i 30 minutter, det kan også være dabbed af en vatpind, tre gange om dagen for resultater.

Vick's Vapor gnide

En populær hjem lokalbehandling, Vick's Vapor Gnid indeholder eucalyptus, der menes at være en naturlig aktuel agent anvendes til behandling af svamp i tånegle. Vicks kan anvendes på det inficerede område adskillige gange en dag, hvor resultaterne kan ses i seks til 12 måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com