Hvordan man beregner indtagelse volumen

03/27/2011 by admin

Hvordan man beregner indtagelse volumen

Optagelse indtag og output er en afgørende betydning på et hospital. Det er et meget følsomt værktøj til at bestemme, hvordan en patient gør. Indtag og output kan lade en sygeplejerske ved, hvordan nyrerne og hjertet fungerer længe før nogen symptomer begynder at vise. Indtagelse er bare én side af medaljen, men det er vigtigt. Intet kan blive overset, især når patienter med nyreproblemer på væske restriktioner. Have en nøjagtig redegørelse for væskeindtag er vigtigt at patienten velbefindende.

Instruktioner

• Måle patientens væske indtagelse gennem munden. Blive fortrolig med, hvor meget vand der er i en standard glas, som en patient bruger, hvor meget er en vand kande og hvor meget Jell-O passer i en standard cup. Hvis en patienten drikker fra af ikke-hospital kopper, skal du bruge et måleglas for at måle, hvor meget væske passer ind i denne cup. Bede patienten om at holde styr på hvad han tager at hjælpe dig med at registrere disse data.

• Beregne hvor meget væske, patienten har indtaget gennem munden i en otte-timers periode. Dette er at inkludere alle drikkevarer samt vand for at tage medicin. Fødevarer som suppe bouillon, Jell-O og is også tæller som væsker. Registrere dette på arket indtag og output.

• Beregne hvor meget væske, patienten har modtaget intravenøst over en otte-timers periode. Dette omfatter enhver form for vedligeholdelse intravenøse væsker, intravenøs piggybacks, keep-vene-åbne linjer, blod og blodprodukter, flush, total parenteral ernæring og rør tvangsfodring. Noget, der er tilført ind i patienten betragtes som indtag og skal registreres på arket indtag og output.

• Tally tal for indtag af mundtlige og intravenøs væske for enden af en 24-timers periode. Læg disse to tal sammen for at få den samlede indtagelse volumen for en 24-timers periode for patienten.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com