Vil en revet Rotator Cuff helbrede uden kirurgi?

04/01/2011 by admin

En revet rotator cuff kan være forårsaget af en pludselig traumer til skulder under en sports aktivitet eller blot ved gentagne bevægelse og overforbrug af leddet. Små tårer kan udvikle og kan være smertefuldt, begrænsning af dine daglige aktiviteter. Hvis tårer er ikke alvorlige og med din dedikation til en behandling program, en revet rotator cuff skade kan helbrede uden kirurgi.

Initial behandling

For at undgå opereret for et overrevet rotator cuff, jo før tager du handling, jo bedre din chance for recovery. Aktiviteter, der forårsager smerte, såsom at nå overhead, tunge løft eller job-relaterede aktiviteter, der kan forværre skulderen, bliver nødt til at stoppe. Det vil være vigtigt at immobilisere skulder med en løftekæde, is skulder to til tre gange hver dag og tage anti-inflammatoriske medicin for smerter og hævelse. Pynten bør ske for 15 til 20 minutter hver session. Efter to dage, begynde skiftevis glasur sessioner med varme. Dette vil udgyde blod til det skadede område og fremme heling.

Fysioterapi

De fleste mindre rotator cuff tårer kan helbrede uden kirurgi med en god stretching og træningsprogram. Når smerten har lettet, vil det være nødvendigt at begynde en strækning rutine for at holde skulderen fleksible og fremme heling. En fysioterapeut kan foreslå en styrke øvelse rutine, som bør følges dagligt. Pynten bør altid udføres efter træning til at lette eventuelle smerter eller hævelse. Succes i healing en rotator cuff overrivning uden kirurgi vil være afhængig af hvor godt du overholder rehabilitering rutine.

Overvejelser

Hvis det er for smertefuldt at gøre strække eller styrke øvelser, overveje at have en kortison injektion. Dette vil skulle være ordineret og administreret af en læge. Det vil lindre smerten længe nok til at tillade dig at fortsætte træningen for at fremme heling og styrke. En fuldstændig genopretning fra en revet rotator manchet uden kirurgi kræver tålmodighed, forpligtelse og selvdisciplin og kan tage uger og måneder af fysioterapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com