Hvordan at Have en Person har begået

09/17/2011 by admin

Hvordan at Have en Person har begået

Har nogen begået kan være en forholdsvis simpel proces, hvis du tager de rigtige skridt. Det er svært at se en elsket en gå gennem en vanskelig situation, og nogle gange folk undgå at have en elsket begået af skyld. Imidlertid ofte begår nogen faktisk er at hjælpe ham i det lange løb. Fagfolk kan ofte se, at det problem, at personen har og kan hjælpe ham bedre håndtere situationen. Dem, der har brug for mere hjælp kan forblive engageret længere.

Instruktioner

• Etablere en gyldig grund til, hvorfor personen skal være begået. Normalt er mennesker forpligtiget til psykiske årsager, stofmisbrug eller selv svær mental retardering. Når folk er i stand til at forsørge sig selv, eller er en fare for sig selv eller for dem omkring dem, er de berettiget til at blive forpligtet. Hvis du observere nogen opfører sig på en usund måde, forsøge at holde en log eller en journal over begivenheder til at fremlægge din sag. Det hjælper at have en form for tidslinjen eller logge så din sag synes mere gyldig.

• Sender en formular på din county courthouse med dommerfuldmægtigen eller county advokat. Formen kan variere alt efter retsbygningen, men det er sandsynligt, at være den samme i de fleste områder. Du vil være forpligtet til at give dit navn og kontaktoplysninger sammen med den person, som du rapporterer. Ansøgeren må ikke have til at deltage efter den indledende klage. Undertiden retten vil bede personen til at bevidne, men i mange tilfælde ansøgeren er færdige med processen, når papirarbejdet er indsendt.

• Rapportere nogen hvis du føler, at de er i fare. Det behøver ikke at være et medlem af familien. Naboer og bekymrede borgere kan indgive en begæring til har nogen begået. Enhver person, der er bekymrede for deres sikkerhed eller sikkerhed for den pågældende person har ret til at udstede en klage. Undertiden vil retten skjule identiteten af ansøgeren om hans egen sikkerhed. Også, Domstolen kan forhindre sagsøgeren i at høre yderligere oplysninger om sagen på vegne af de potentielt engageret persons privatliv.

• Vente på resultatet. Et retsmøde påbegyndes og sagsøgte eller person, der er at være begået med nødt til at gå gennem en mental vurdering. Den mentale evaluering sikrer, at enkelt behandles retfærdigt og at sagen anses før hun er engageret. Når begået, kan personen tilbageholdes af hospital administratorer for dog lang de føler personen har brug for hjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com