Ting, der forbedrer hukommelse

09/25/2011 by admin

Ting, der forbedrer hukommelse

Undersøgelser rettet mod memory fastholdelse og forbedring gør nyheder dagligt. Over hele kloden, forskere hjerneforskning og arbejder på programmer og kemikalier, der øger dens evne til at huske informationer. Videnskab racing at finde en kur for alders-relaterede hukommelse tilbagegang, såsom Alzheimers sygdom og demens. I mellemtiden kan du tage en række skridt til at forbedre din hukommelse og skærpe din kognitive færdigheder.

Drikke te

Forskere fra Newcastle Universitet ved Tyne fandt, at kemikalier i både grøn og sort te kan arbejde på enzymer forbundet med hukommelse. De fandt at te, men ikke kaffe, hæmmede acetylcholinesterase (AChE) evne til at nedbryde kemiske messenger acetylchoine, en af de neurotransmittere ansvarlig for sund hukommelse.

Dr. Ed Okello, ledende forsker i undersøgelsen, mener, at drikke te hverdagen kunne øge hukommelse. Planer er i arbejdet for at udvikle et lægemiddel, der fungerer på samme måde kemikalier i te gør.

Lugt roser

En undersøgelse offentliggjort i marts 9, 2007-udgaven af videnskab viste, at mennesker, der var udsat for duften af roser mens læring havde bedre hukommelse opbevaring når duften blev genindsat under sen-bølge ligge (SWS). Hukommelse opbevaring var ikke påvirket når duften ikke var til stede under læring session eller hvis duften blev genindsat i andre faser af søvn, såsom REM (rapid eye movement). Andre stærke dufte kan påvirke hukommelse samt.

Med andre ord, når de forsøger at lære nye oplysninger, så som at studere til en prøve, lugte en stærk duft, så har duft i nærheden mens du sover. Du bare kan huske materialet bedre næste dag.

Sov godt

En Geneves Universitet undersøgelse blev præsenteret for en sammenslutning af europæiske neurovidenskab samfund konference, der styrkes forestillingen om, at sund søvn er nødvendige for hukommelse tilbagekaldelse. Dr. Sophie Schwartz, ledende forsker sagde, "vores resultater viste at en periode af søvn efter en ny oplevelse kan konsolidere og forbedre efterfølgende virkninger af læring fra oplevelsen."

Mens mere forskning er nødvendig for at lokalisere den nøjagtige mængde søvn kræves, gentager denne undersøgelse beviser at folk skal være udhvilet til den bedste mulighed for tilbagekaldelse.

Spille spil

En ny undersøgelse på University Wollongong bliver for at bevise, at børn, med og uden ADD, forbedre hjemkalde evner efter at spille computerspil. Undersøgelsen postulerer, at specifikke computerstøttet læringsspil kan hjælpe børn med kognitive evner.

For ældre, visse computerspil klarede sig bedre end andre til at reducere alders-relaterede hukommelsestab. Dr. Nir Giladi, en neurolog på Tel Aviv University i Israel rapporter om at visse computerprogrammer træning hjælpe hjerne-relaterede aktiviteter som kørsel og forebygge falder. "Det ser ud som i det mindste nogle kognitive domæner er forbedret betydeligt selv efter en relativt kort periode af praksis," sagde Giladi. Programmer ved hjælp af computerspil til at forbedre hukommelsen bliver tilgængelige for seniorer på hospitaler og plejeinstitutioner, og franchiser, udråber hukommelse-styrke spil rettet mod ældre amerikanere over hele landet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com