Hvordan til at shoppe For & pris tandproteser

10/01/2011 by admin

At tage skridt til at erstatte mistede eller beskadigede tænder kan være skræmmende. Antallet af muligheder sammen med spørgsmål om omkostninger og tid ofte tilskynde til skatteunddragelse, hvilket igen øger risikoen for yderligere skade på munden. (Infektioner og knogletab er almindelige hos patienter, som forsinker behandling i lange perioder.) Denne guide vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken slags proteser er bedst for dig.

Instruktioner

Protese beslutninger

• Få en dental eksamen. Før du kan foretage nogen beslutninger om hvilken slags proteser til at købe, skal du finde ud af tilstanden af dine eksisterende tænder.

En komplet dental X-ray vil gøre det muligt for din tandlæge til at vurdere situationen og afgøre hvilke tænder er ud over opsparing, som tænder kan gemmes som fyld eller rodkanaler, og hvilke tænderne er sunde nok til potentielt yde støtte til en protese.

• Læse din dental forsikring nøje. Forsikring ofte dækker tandproteser, men det kan sætte grænser for samlede omkostninger.

Hvis du ikke har forsikring, undersøge folkesundheden dental programmer i dit område.

• Gem de gode tænder eller ikke. Du skal beslutte, hvad længder er du villig til at gå til for at redde hvad er reddes, og at beslutning til dels kan være baseret på din forsikringsdækning. Naturlige tænder er altid bedre, men redde en tand kan være dyrt, når der kræves en Rodbehandling og krone.

Vælge mellem hel eller delvis tandproteser. Delproteser er ofte mere komfortabel end fuld tandproteser, fordi de er forankret til naturlige tænder, hvilket gør dem sidder mere fast i munden. Men de er også dyrere på grund af den præcision, der kræves for brugerdefinerede design.

• Beslutte mellem konventionelle eller umiddelbare proteser. Proceduren for konventionelle proteser opstår over en periode på uger, umiddelbare proteser er anbragt samme dag, som tænderne udtrækkes. Dette kan også bestemmes af din forsikringsdækning. Umiddelbare proteser er betydeligt dyrere end konventionelle proteser.

• Beslutte mellem en prosthodontist og en kosmetisk tandlæge. Gebyrer for en kosmetisk tandlæge kan være op til 30 procent lavere end gebyrerne for en prosthodondist. Prosthodontists er forpligtet til at tage yderligere 3 års uddannelse og dermed er mere kvalificeret til at behandle komplikationer.

Find din udbyder. Ring lokale udbydere og bede dem om særlige tilbud på dine tandproteser, baseret på hvad du har besluttet, du ønsker og har råd til.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com