Om astmasymptomer: Smerter i brystet

10/13/2011 by admin

Astma er en tilstand, der kan medføre hvæsen, brystsmerter, hoste og andre symptomer relateret til åndedrætsbesvær. Astma skyldes en immunrespons på visse ting i luften. Brystsmerter kan afløses midlertidigt ved hjælp af en bronkodilatator, såsom albuterol. Langvarig behandling og forvaltning kræver reduktion af trigger eksponering og regelmæssig brug af andre typer af medicin til at bremse immunsystemet.

Hvad er astma?

Astma er en tilstand som luftvejene bliver trange og betændte og kan også blive belagt med slim. Dette sker som regel som følge af at blive udsat for visse ting i det miljø, også kendt som udløsere.

Hvordan astma sker

Når luftvejene i luftvejene er udsat for visse ting i luften, udløser det immunsystemet. Dette forårsager airways til at svulme op, hvilket gør området til luften passage mindre, hvilket gør det sværere at trække vejret.

Astmasymptomer

På grund af den øgede vejrtrækningsbesvær, kan mennesker oplever astma føle en følelse af trykken i deres bryst, som kan blive smertefuldt. Astma kan også forårsage hvæsen og pludselige, ukontrollabel hoste som lungerne blive irriteret.

Astma behandling

Den mest effektive måde at behandle astma er at identificere, hvad der forårsager angrebene og begrænse eksponering for dem. Dette kan omfatte pet dander, aspirin og støv. Ellers, kortsigtet astma nødhjælp kan opnås ved hjælp af en type medicin kaldet Bronkodilatatorer. En af de mest almindelige er albuterol.

Langsigtet forebyggelse

For at undgå smerter i brystet som følge af astma på lang sigt, kan visse typer medicin ordineres. De fleste af disse arbejde for at undertrykke immunsystemet til at hjælpe med at forhindre betændelse, der forårsager smerter i brystet og trykken i første omgang. Sådan medicin skal tages regelmæssigt, og en læge skal konsulteres før du starter en ny medicin regime.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com