Hvordan til at genkende tegn på Paranoid personlighedsforstyrrelse

11/03/2012 by admin

Paranoid personlighedsforstyrrelse er en alvorlig tilstand, der kan forstyrre din evne til at føre et normalt liv. Flere faktorer bidrager til denne lidelse. Genetik kan spille en rolle. Derudover kan livserfaring øge dine chancer for at udvikle en paranoid personlighed. Læs videre for at lære at genkende tegn på paranoid personlighedsforstyrrelse.

Instruktioner

• Har lidt tillid til andre mennesker. Hvis du ikke har tillid til mennesker, og hele tiden sætter spørgsmålstegn ved andres motiver, kan du have en mild eller svær sag af paranoid personlighedsforstyrrelse. Forsigtighed er normal. På den anden side er det ikke normalt at føle at alle liggende eller forsøger at snyde dig.

• Få forstyrret over uskyldige bemærkninger eller kommentarer. Personer med paranoid personlighedsforstyrrelse er defensiv og for analytiske. En ven eller slægtning kan sige en uskyldige sætning eller gøre en legende bemærkning, hvor du bliver vred og sonden for skjulte betydninger.

• Ude af stand til at arbejde med andre. De fleste mennesker kan vellykkede arbejde sammen med andre. Dog kan du foretrækker at arbejde alene af frygt for, at en anden person vil forsøge at vildlede eller tage æren for dit arbejde.

• Føler emotionelt løsrevet fra familie og venner. Du kan have en enorm støtte system, som omfatter slægtninge og venner. Men du ikke tillader dig selv at komme tæt på nogen. Personer med paranoid personlighed lidelse, frygt, afvisning og de ikke ønsker at komme til skade. I dit sind er at holde din afstand en surefire måde at undgå skuffelse og smerte.

• Display aggression og fjendtlighed. Der er forskellige niveauer af paranoid personlighedsforstyrrelse. I svære tilfælde, patienter er uvenlige og fjendtlig over for andre, og overveje alle en fjende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com